Detta året är slut om några timmar, minuter och sekunder. Vad har hänt under året egentligen? Allt har gått så otroligt snabbt att jag knappt minns allt som har hänt. Känns som det bara har varit vanligt,vanligt,vanligt men jag vet inte? Såklart har det hänt både bra och dåliga saker.. hmh.. nu minns jag saker :) haha!
Nu ser vi fram emot ett nytt år, ett år där drömmar uppfylls. Någras drömmar kommer bli verklighet..andras inte.
Jag har inga nyårslöften alls faktiskt, dom saker jag verklig vill göra finns alltid med. Jag behöver liksom inga "löften" för att uppfylla dom. But that´s just me.

Har fixat en sak nu på morgonen som kommer upp vid tolvslaget så ni får se då, dock hoppas jag att ingen sitter vid datorn då haha men det ligger ju kvar här ändå efter så;)

Ett år mellan bilderna;Dock är bilden under lite ljusare..

Det är klart jag också har vuxit och förändrats under det här året, jag har blivit ett år äldre= förändringar.
Jag har fått nya erfarenheter= vuxit.
Bara nu senaste dagarna har jag fått ännu en sak klar för mig som jag vill ska hända, jag kan nog inte säga att jag är besatt det har nog bara blivit så att jag vet nu vad jag vill och inte vill göra.
Klar jag är lite rädd för det också, men eftersom det inte är inom Sverige eller nordens gränser + att det är helt omöjligt egentligen så behöver jag inte oroa mig. Det finns bara en eller två saker i mina ögon just nu.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress