29 juli 2011

sorry

Allmänt

Det kommer förmodligen inte bli något mer inlägg i dag än detta då jag har fullt upp, sen får vi se den närmaste veckan hur det kommer se ut.. blir ni allt för besvikna? Kan alltid fixa tidsinställda:) Men något kommer komma upp om jag hittar ett internet.
Ha det bäst!Hejdå från mig:)


Paramore

29 juli 2011

Ingen bra ide

Allmänt

Tryckte i mig nästan en hel b&j i går innan jag åkte med och tittade på en pay and jump,aldrig igen.
Min mage började nästan direkt att göra uppror så jag fick sitta hela bil resan och koncentrera mig på en cirkel jag gjorde i handen,lyckat! Allt går med positiva tankar vet ni;)
Bilderna skulle jag väldigt gärna vilja dela med mig av men jag har inte riktigt den tidsplanen just nu,kan ni hålla er?

..om alla hästar är hemma?

Nyss efter jag hade stängt av datorn gick jag ner för att ta mat eftersom jag såg att klockan hade runnit i väg lite. Jag la upp allt och värmde det i mikron, precis som vanligt.
När maten var färdig värmd så såg jag att sillen hade gått sönder och jag började fundera på om jag hade värmt längre än jag brukar då den aldrig har gjort det förut. Sen klingade klockan i huvudet.. MAN VÄRMER JU INTE SILL! Där hade jag förklaringen varför det såg ut som det gjorde,bra jobbat inte sant?

Dock så tar inte berättelsen slut där. När jag skulle gå ner tänkte jag hela tiden "jag får inte glömma att ta med mig glaset ner" , jag gick ner och såg att ett glas stod på diskbänken och det såg ut som det glaset jag hade haft med mig upp så jag fyllde helt enkelt på det. Nu för några minuter sen gick jag upp igen och tog med mig glaset,medans jag gick uppför trappen tänkte jag för mig själv "värst vad tankspridd man kan vara".
Jag ångrar så att jag gjorde det för i nästa stund när jag skulle ställa ner glaset började jag skratta för mig själv, där stod glaset jag trodde jag hade tagit med mig ner! Ingen bra dag det här..haha.