..om alla hästar är hemma?

Nyss efter jag hade stängt av datorn gick jag ner för att ta mat eftersom jag såg att klockan hade runnit i väg lite. Jag la upp allt och värmde det i mikron, precis som vanligt.
När maten var färdig värmd så såg jag att sillen hade gått sönder och jag började fundera på om jag hade värmt längre än jag brukar då den aldrig har gjort det förut. Sen klingade klockan i huvudet.. MAN VÄRMER JU INTE SILL! Där hade jag förklaringen varför det såg ut som det gjorde,bra jobbat inte sant?

Dock så tar inte berättelsen slut där. När jag skulle gå ner tänkte jag hela tiden "jag får inte glömma att ta med mig glaset ner" , jag gick ner och såg att ett glas stod på diskbänken och det såg ut som det glaset jag hade haft med mig upp så jag fyllde helt enkelt på det. Nu för några minuter sen gick jag upp igen och tog med mig glaset,medans jag gick uppför trappen tänkte jag för mig själv "värst vad tankspridd man kan vara".
Jag ångrar så att jag gjorde det för i nästa stund när jag skulle ställa ner glaset började jag skratta för mig själv, där stod glaset jag trodde jag hade tagit med mig ner! Ingen bra dag det här..haha. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress