Nice väder idag! Har rört mig ute i solen hela dagen och jag antar att jag inte är den enda , mumma. Dock var det inte för trevligt att åka buss där alla stod som packade sillar + att fläkten inte fungerade. Ofräsch man kände sig eller what?Men nu ska man inte klaga för värmen har ju äntligen kommit :D

Jag begav mig till stallet under kvällen, väl där mockade och red jag en liten tur. Corina har nu vilat i två dar och ja hon var mer intresserad av sopptunnorna osv. än vad hon var på mig. Även galoppen gick i lite högre fart än vad jag hade tänkt mig men vad gör det, bara hon och jag har kul!

Testa denna chockladen,grymt mumsig :)

I dag stod mockning på schemat. Gick runt i mina egna tankar och fick smutsig halm fullt med kiss rakt i ansiktet när jag körde ut skottkärran till gödselstacken, mysigt? Ne men man får se fördelen med det. Eller vänta det finns ingen fördel med att få nerkissad halm i ansiktet :) Istället för ridning blev det lite plågning av ponnyn, dock så var hon inte jätte pigg på idén i början men det löste sig med lite gräs.

Eftersom denna blogg är ny och allt som har med egen blogg att göra är helt nytt för mig så ser temat inte helt toppen ut. Men jag ska allt ta att klura ut det. Kanske är det någon som vet hur man ändrar färgen på titlen ? Hmh.. lite tidigt för fråga kanske då det inte finns någon som kan svara på den då nästan ingen vet om att denna blogg ens existerar (tror jag) men jag tror ändå att någon kommer rulla in i köttbulle fart snart.            Här kommer bilder på den söta:

Min allt för snygga outfit får avsluta. Gräslig men gud så skön att cykla i!

29 maj 2011

En dag..

Allmänt

Ja första inlägget.
Här kommer ni få läsa om min vardag i stallet med massor av fotografier inblandat, förhoppningsvis.
Självklart ligger antal besökare på noll men inte så konstigt eftersom jag i skrivande stund precis har startat bloggen. Förhoppningsvis blir denna blogg något intressant som just DU vill läsa:)

Beskrivnigar av hästarna i mitt liv kommer strax .. eller ja de kommer så fort som möjligt.  stay tuned