30 november 2011

Hur gör ni?

Allmänt

Något jag är väldigt dålig på vissa perioder är att äta regelbundet, det blir mest någon godisbit i "hålen" när jag gå förbi påsen liksom.

Om vi tar helgerna och andra lediga dagar: Frukost, stallet, hemma runt tre och oftast inte speciellt hungrig, äter några godisbitar och sen mat på eftermiddagen/kvällen.
Om det inte står något i kylskåpet som jag känner att jag vill äta så hoppar jag över det målet. INTE BRA! Jag tror att det kommer ifrån att när jag är i stallet blir jag hungrig och magen kurrar men jag "kväver" det och då försvinner såklart hunger känslan.

På veckorna är det bättre då vi äter i skolan och så men väldigt ofta så bubblar min mage och låter konstant, som nu t.ex.
Det är som en ballong som släpper hela tiden, hmh knasigt det där alltså.. men det händer bara i skolan som tur är. 

En annan passion som jag tror MÅÅÅNGA hästmänniskor har är choklad. Man äter några bitar i farten och sen är man pigg och bara kör i några timmar tills energin tar slut och man är tillbaka på samma ruta igen haha:)

Till meningen med det här då: Hur är ni med maten? Har ni något tips på vad man kan göra så att man får tillbaka "ååhh vad gott med mat" känslan? 

För just nu äter jag stundvis bara för att jag vet att jag måste;)

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress