31 oktober 2011

Film ?

Allmänt

Idag blev jag av släppt hos Rayanni och tillbringade stalldagen helt själv, funkade bra men det tar såklart lite tid innan vi lär känna varandra ordentligt, ska tillbringa så mycket tid som möjligt med henne hade jag tänkt. Ridning,mys,pyssel osv.

I morgon följer mamma med, tänkte att hon skulle filma lite då vilket jag tror hon vill så nu blir det att sätta sig och installera Youtube konto och moviemaker!

Statestikten är elit. Kollar av den det sista jag gör innan jag stänger ner datorn så får vi se vad det ligger på då, spännande va? :)


Får bli lite bilder här någon dag också..

31 oktober 2011

For a thousand years

Allmänt

Med detta inlägg vill jag tacka alla underbara människor där ute som stöttar och kämpar för mig varje dag, speciellt mamma som gör allt för att jag ska må så bra som möjligt och lyckas med mina drömmar. Utan henne så skulle jag  inte få pushen framåt som behövs ibland, Utan henne skulle inte Rayanni stå i stallet och vänta på mig,bara mig.
Utan familjen Bosäter skulle jag aldrig ha fått den erfarheten som jag har fått ute på tävlingarna som hästskötare, utan dom skulle jag aldrig ha fått uppleva alla underbara ponnyer som andra bara har fått drömma om.
Utan Evelina skulle jag aldrig ha mött Corina, ponnyn som denna blogg från början bara kretsade omkring.. I have loved you for a thousand years, I will love you for a thousand more.

Utan familjen Månsson,Amanda, så skulle jag aldrig ha fått Rayanni.
Ja det kommer bli tufft men jag förväntade mig inget annat. I will fight for this!

Tack, till alla er.

Bilderna på Rayanni är fotade av Peter Appleskog