Blir ett riktigt kort nattlinlägg då jag verkligen behöver sova då jag inte mår så bra, trist men sant.
Så härlig dag med massor av solsken, hann mocka och rida innan det var mörkt vilket jag inte har gjort på länge..våren är påväg! Corina var mjuk,känslig i munnen och i allmänt sitt vanliga sommriga jag så det känns superbra just nu.
Godnatt alla fina, ses i morgon.


29 februari 2012

Två bilder

Allmänt

Jag bara gliiider fram! Haha, tog min första cykeltur till stallet idag för i år. Så härligt eftersom det är varmt ute och dessutom går det ju dubbelt så fort;) Såhär blir det när man är småsugen hela tiden :) Hihi

29 februari 2012

Visste ni att..

Allmänt

  • Jag är en riktigt hemma gris, inte alltid såklart men jag tycker det är otroligt skönt att "bara vara". MEN gör jag ingenting på flera dagar klättrar jag nästan på väggarna för att jag är så utrtåkad.

  • Den enda gången jag blir irriterad på någon är när typ mamma tjatar om att jag ska hämta min tvätt eller rasta hunden när jag håller på med någonting och vill göra klart det innan. Antar att många känner så, hihi;)

  • Jag är en sucker för godsaker i alla dess former. Okej det visste ni nog redan..

  • Pengar är inget jag vill slösa bort, handlar nästan aldrig utan när jag gör det är det något dyrt som jag har velat haft länge. Älskar känslan.. Dock får mamma påmina mig om att det är OKEJ att unna sig något ibland.
Foto: Ellen Björklund