31 juli 2012

Bränner pengar

Allmänt

Lilla Ramir råkade rycka sönder halva tränset idag (sidostyckerna + tyglar). Ingen dramatisk scen alls utan det är sådant som händer ibland. Blir att åka in till hööks imorgon förhoppningsvis för att inhandla ett nytt:) Vilket flyt jag känner att jag har haft med utrustning! I söndags chapsen och idag tränset.. jaja jag får i alla fall en andledning till att handla;)
Godnatt på er.

31 juli 2012

Utvärdering

Allmänt

Red i de nya chapsen igår (någon annan som tycker att namnet är rätt så fult egentligen?). Kan väl börja med att dom är helt OKEJ, inte riktigt vad jag söker men de duger. Har redan en plan över att önska mig ett visst par i julklapp. December now please?
 
Utseénde: 3,5 / 5
Stöd: 5/5 (om man bara jämför mellan chaps och inte ridstövlar)
Funktion: Skaver ej och känns redan inridna, härligt! Men jag skulle vilja ha "skaftet" lite längre bak, hehe;) 4/5
 

31 juli 2012

Laddar upp

Allmänt

Frukosten står bredvid, hunden är motionerad, jag är redo för att skriva av mig lite.
 
Somnade i soffan igår, *pang bom* så slumrade jag där. Hade dessutom drömmen som toppade många, ärligt finns det någon på denna jord som drömmer så verkligt som mig? På morgonen när jag vaknar går det alltid upp för mig att "det är ju sådär jag känner" eller "det är så jag vill att min verklighet ska se ut". Jag saknar livet i drömmen och blir ibland till och med lite deppig under någon dag sådär. Någon slags egen terapi? 
You know that I have said that I have something special.
 
Det är så mycket som ni inte vet samtidigt som jag delar med mig av en hel del. Jag har ett mål som bara min familj vet om. Är det ingen som vill hänga på, då kör jag själv. Jag kommer hålla det hemligt tills det händer. För vet ni vad? Det SKA hända. That´s it!
 
Följ @ TeensRelates på Twitter | Flickr - Photo Sharing!Wall Foton
Tumblr_lxembxd8x61r80ljfo1_1280_large
Tumblr_lvf03ijrkv1r2240to1_500_large