Nu blir det godnatt för våran del, upp tidigt imorgon och köra en hel dag på tävlingsplatsen. Närmare 450 bilder klickade idag, schoho! :) Godnatt på er, inlägg kommer dyka upp som vanligt imorgon, fixade och klara.


31 mars 2012

Riktig bloggning

Allmänt

Yes precis som rubriken lyder sitter jag nu vid en dator och bloggar "live", så skönt! Får alltid lite dåligt samvete när jag inte är inne. Har klickat såååhääääär många bilder idag och objektivet funkade perfekt i ridhus, awesome! Så när jag kommer hem imorgon kväll börjar bilderna sakta men säkert laddas upp här:) 

Imorgon Söndag blir det tävling igen fast hela dagen då så kommer förmodligen hem rätt så sent men bloggar innan jag somnar eftersom det är lov, haha jaja jag har tjatat tillräckligt om det nu;)


Kan inte sätta ord på detta alls men jag när jag läser så känns det som att jag ska börja grina, nästan som en liten unge. (?) Jag tror verkligen att jag har kommit fram till det jag VILL göra men jag har inte rätt förutsättningar till det. Detta är inget jag vill dela med mig av här för jag tror att människor kan ta åt sig på fel sätt även fast det inte ens är menat att de ska det.
Tur att jag har en grym mamma jag kan prata med för hålla det inom mig kan jag absolut inte göra. 

Ville ändå att ni ska veta om detta, att det snurrar väldigt mycket i huvudet just nu men det är inget jag delar med mig av för tillfället. Därav den ibland väldigt innehålls lösa uppdateringen:)