31 oktober 2012

Tv31 oktober 2012

Throwback

Allmänt Ramir Tankar

Fastnade på min youtube kanal igår natt, inte för att jag har speciellt många klipp där. Men de som ligger där, betyder något. Något stort. 
 
Tittade igenom filmerna på Ramir som ligger uppe där, har MASSVIS med klipp som ligger orörda då jag filmade galet mycket under de 6 månaderna han fanns i mitt liv. Jag ville inte känna att jag hade "missat" något när tiden väl var inne för hemfärd. 
Tänkte lite och analyserade.. min ridning på honom handlade mest om framframfram. Driva mycket och hela tiden i princip, för att få fram en högre växel i steget. Kommer ihåg första gången jag satt på honom i mars när han kom hit, kan ju säga att det gick mer uppåt än framåt. Inte att han for i luften utan STEGET. 
Jobbade mycket med det, varje dag, för att jobba fram framåtdrivet och gångarterna. Det var en utmaning då han trots allt inte är någon liten häst, dessutom var han den första storhästen som jag red aktivt. Den första, men den bästa♥ En ängel.
 
När jag tänker tillbaka och med ord från ägaren så utvecklades han trots allt väldigt mycket under tiden han var hos mig. Både mentalt och kroppsligt. När jag lastade av honom sa dom hur mycket vuxnare, mognare han såg ut. Tror ni jag var stolt? Fina killen! 
Men den tanken, tanken att JAG har hjälpt honom på vägen. Den som utvecklade honom från en ruta till nästa..var lilla jag. Hur häftig känsla är inte det? 
 
Jag saknar honom väldigt mycket. Till en början var det inte speciellt jobbigt, men med tiden har saknaden växt. Stannar upp och tittar på bilderna i mobilen och minns, minns fina Ramir♥
 
 
 

 

31 oktober 2012

Funday

Allmänt

Bestämde mig för att "skutta" en sista gång i år, innan det fryser till ordentligt. Fick med mig lillebror som fick agera filmare (he-he). 
Förra gången var helt euforisk, om ni kommer ihåg? Svårt att uppnå den känslan igen på samma sätt. Men det var härligt hur som..♥