31 augusti 2013

Hmh..

Allmänt

Dagens uppdatering blev ju.. bra haha. Satt precis och skulle klippa ihop filmen från veckan, kommer lägga upp en samlad film från hela veckan oftast. Minst det iallafall :) iallafall! Höll på och fixade filmen, när datorn plötsligt började sega och sen stod det något om att byta batteri (?) Huuuh :o så stängde av den illa kvick haha! Alltså blir inte filmen klar tyvärr.. men fixar det imorgon istället bara.

Bjuder på två små bilder från kvällen på sötingen. Lägger undan mobilen nu (skojar inte ;) ), så säger godnatt här och nu. See ya tomorrrow!
31 augusti 2013

Breakfast

Allmänt

Så otroligt trött igår. Somnade sittandes i soffan halv elva igår, gick verkligen inte att hålla ögonen öppna haha. Men det är en sådan go känsla, att vara sådär trött och bara slockna av utmattning efter en BRA vecka. Vaknade sedan av en tagg från Facebook vid nio, kunde verkligen inte somna om då kan jag säga ;) lägger upp filmen sen!

Drog bara fram allt jag ville ha till frukost.. och ärlig talat så fattar jag inte hur jag fick i mig allt haha! Hungrig? Jaja, ska hoppa i ridbyxorna nu och påtal om man, äta. Hörs sen!

image

30 augusti 2013

France

Allmänt

Åh det sitter en och pratar franska här framför mig på tåget. SÅ fint språk, önska man själv hade huvudet för att lära sig det haha;)

Soft fredag, knappt behövt lyfta ett finger so far. Men dagen har knappt börjat för min del. Två hästar ska ridas, i två olika stall dessutom. Aaah perfekt fredags eftermiddag, regn eller ej fortfarande lika härligt! (Kommer säkert göra det bara för det) Ska se till att INTE sätta mig ner och käka någon längre stund innan, för då kommer jag inte ta mig en meter haha! Lääängtar efter att få kura ihop mig under täcket i min stora säng och SOVA. Men först.. lite träning. :)