30 december 2013

Busy

Allmänt

Nämen hörrni vad den här dagen gick omedvetet fort då! Ungefär lika fort som det kan gå från att ena dagen ha strålande hy utan en enda lite prick, till att nästa vilja stoppa en papperspåse över huvudet och gå så resten utav året. Whyyyyyyy... Jaja ingenting som lite smink inte kan fixa (I hope). 
 
Har annars ganska fullt upp rent tanke mässigt. Planering,planering,planering samtidigt som inte känner för att lyfta ett enda finger för tillfället. Vill bara gosa ner mig här i soffan och låta allt annat cirkulera på egen hand, lämna mig utanför och bara fokusera på det som inte är i nuet. Mycket tankar ikväll.. som ni förstår. 
Men! Jag kikar in lite imorgon också för att avsluta året lite här också en snabbis, sen är det ju faktiskt 2014. Wow, I like that year. Kan känna det på mig. ;)
 
 
 

29 december 2013

2013's sista dagar

Allmänt

Är det bara jag som ser fram emot 2014 eller? Samtidigt som det ärlig talat inte känns som någon skillnad förutom en siffra hit och dit. Jag förstår absolut alla som taggar igång och ser det som en omstart, det ÄR ett grymt tillfälle att verkligen officiellt börja från ruta ett med något man vill förändra. Men jag kan samtidigt känna att, varför vänta tills nytt år? Vill du göra en förändring så varför inte göra det redan nästa dag, vecka eller situation där du känner att "här vill jag agera på ett annat sätt". Det är bara att köra liksom! För egentligen, 2014 är ju bara en dag ifrån 2013.. what's the difference? ;)