31 januari 2013

Perfect thursday

Allmänt

Den här dagen har bara blivit bättre och bättre. Började helt okej med lite trist väder men sprack sedan upp i sol och blå himmel. Det var till och med så pass att det slog mig när jag promenerade längs vägen att jag inte ens frös..? Underbar känsla och njöt av att inte ha ont i varenda muskel när man ständigt försöker hålla värmen. 
 
Hitta som sagt skorna när jag strosade runt för att fördriva tiden lite, kärlek vid första ögonkastet typ. Fixar en helhets bild imorgon så att ni får se ordentligt :)
Avslutade dagen med först mockning & fix i stall för att sedan rida i mörkret. Glädje. Sjukt hur mycket jag älskar mitt intresse. Och lilla Corina såklart ♥
 
Som grädde på chokladen (låter bättre än på moset om ni frågar mig ;) ) fick jag reda på att morgondagens eftermiddagslektion är inställd, vilket betyder ledig dag med massa skoj istället! En helt perfekt torsdag helt enkelt.
 
Imagen-39_large_large
 

31 januari 2013

LYCKA

Skuttar iväg till stallet!
Det är fortfarande ganska ljust ute, hittade ett par super fina ballerina skor som bara var tvungna att följa med hem. Och snart stallet som sagt, yesyesyes :D


31 januari 2013

31 Januari

Allmänt

Torsdag, jag kan se ljuset u tunneln. Haha, nej men så skönt det kommer vara imorgon när veckan äntligen är över. Har dock haft lugna dagar med halvdag både i måndags och tisdags, igår blev det ju som det blev. Får lite sovmorgon imorgon (wow kvart i åtta!), men det är bättre än inget ;) Har bara eftermiddags lektion så that´s why..
 
Trots att det är torsdag och man känner sig allmänt mör så är humöret faktiskt ganska bra, får se hur det artar sig under dagen. Stallet hur som helst ikväll, längtar!