31 juli 2013

Change

Allmänt

Av en slump hörde jag en mashup (ni vet sådan där som någon dj brukar göra i slutet på ett år) och sen slog det mig att jag kommer ihåg att jag lyssnade på en GRYM sådan. Någon gång haha.. Letade mig därför in i mitt eget akriv, och fastnade istället med alla läsa alla möjliga olika gamla inlägg. Bara från Januari 2012 ungefär. 
Vilken skillnad! Helt galet hur både inläggen har ändrat utformning, innehållet men också jag själv som person. Lös så extremt mycket igenom texten och jag minns vem jag DÅ var, inte säkert att andra ser det men för mig är det skillnad mot tjejen som just nu sitter bakom skärmen. 
 
På samma sätt som tekniken utvecklas, gör vi detsamma. (Så länge man inte låser in sig i ett rum vill säga haha! ;) ) och jag är GLAD för det. Tacksam till och med. Den syn på livet jag hade då och  de flesta sakerna som jag
tog upp då , är inte ens i mina tankebanor idag. På samma sätt som en del faktiskt är. Snurr I know. 
 
Delar med mig av en bild som jag tycker är så sjukt klockren och har gjort sen första gången jag såg den.
 
home of the brave

30 juli 2013

Glammigt

Allmänt

Livet som hästtjej va? Haha nej men nej. Det är faktiskt inte så illa, nästan lite mysigt. Och vilken normal människa tycker att MOCKA är MYSIGT hahaha ;)29 juli 2013

Lets go driving

Allmänt

Körde lite mer idag, gick super! Kan för första gången säga att inte ett enda motorstopp skedde, iiih! Känns så bra när det går bra, som en full godispåse för ett x-tra lågt kilopris ;) haha.
Ha en bra kväll alla goingar!