Helt såld på den här låten alltså! Så sjukt grym och ja jag vet inte vad. Känsla men ger ändå den där kick-ass känslan. Kommer rulla om och om igen i lurarna den här sommaren alltså, no doubt about that. 
 
 
Sista dagen på mars månad, timmarna som precis varit kommer aldrig igen. Hah sjuk när man tänker på det. Sovit hur gott som helst, har alltid en liten period när ljuset börjar kommer tillbaka som jag har  lite svårt att sova ordentligt. Men det blir snart som vanligt igen. :)
 
Börjar räkna ner veckorna nu... ASSÅ OKEJ DET ÄR NIO VECKOR KVAR INNAN SOMMARLOV. Wow lång tid såklart men trodde det var betydligt mer än så haha, börjar räkna ner nudå ;) Skoja, nej ännu är det lite väl länge kvar. Ser ändå ut som att det kommer bli en grymt härlig sommar med lite utflyckter hit och dit... aah!

30 mars 2013

Sommartid

Finns det något härligare än en nybäddad säng? Jag vet någon som kommer sova som en prinsessa inatt.. förhoppningsvis. ;)
Glömm inte klockan nu, inge kul att vakna upp en söndag och inse att man har förlorat en timme, right? Godnatt! :)

30 mars 2013

Glad påsk!

Allmänt

Obligatoriskt rubrik, haha skämt åsido. :) Hoppas hur som helst att ni har det riktigt gött med allt från godis och vad det nu är! Själv har jag väl inte sovit värst bra, men får se till att göra det inatt istället genom att lägga mig i tid och sådär. Dessutom ställer man ju om klockan, haha en ganska viktig detalj har jag hört. ;)
 
Ska sätta mig och mumsa på mitt påskägg samtidigt som jag kikar lite serier, slapp och skönt! Hörs senare boys n girls.