31 oktober 2013

B Robin

Allmänt

 Men åh, hur bra är den inte? (!) Älskar beatet och soundet överhuvudtaget. Lätt låten som kommer spelas mest i lurarna och i bilen framöver, tills mamma tröttnar totalt vill säga haha! ;)
 

31 oktober 2013

Feeling inspired

Allmänt

Vet inte om det handlar om att jag haft bara en allmänt härlig dag, eller the fact att jag är så trött att jag slänger skeden i sopkorgen. Don´t know ;) Men kände mig plötsligt sjukt inspirerad, så datorn fick allt följa med ner i knät i soffan!
 
Morgondagen ser ut att bara fortsätta i samma goa gång. Ska sova in ordentligt, och med ordentligt blir det väl max till halv elva haha! Bara jag som absolut inte kan sova längre än halv tolv? Tacka gudarna för det! Hade ju blivit alldeles deprimerad om jag hade missat dygnets alla timmar haha. ;) Tid är guld var det va?
Planerar att ta mig upp på hästryggen för en ordentligt tur i skogen. Lilla killen i fråga verkar bara få mer och mer energi, vilket resulterar i mer och mer häst att hålla reda på haha. Tänkte be någon (aka mamma) ta någon snabb bild någon dag, bara för att jämföra med för några år sedan när jag red honom några gånger. Vore kul att se på "pappret" liksom. :) 
 
Kvällen spenderas antaligen med någon god middag och en & annan godisbit. Men vill ni höra den roliga biten? Blev plötsligt riktigt sugen på att bara klä upp mig och vet inte.. dra på ett event? Haha ååååh varför kan jag inte bara vara den som blir grymt taggad på en vanlig utgång på krogen. Men vet ni vad.. det vore ju inte jag då liksom! Myskläderna och soffan eller röda mattan. That´s it haha ;) 
Påtal om "att klä upp sig", snart dags för att börja leta efter bal och student outfits ju! Har länge tittat på en klänning som jag gillar riktigt mycket. Men känns ändå lite väl tidigt att beställa redan nu, kommer ju komma x-antal fler klänningar att vela mellan nästa år när det börja dra ihop sig. Hmh.. kommer nog bli en historia för sig det där tror jag haha! 
 
Åh en ny favorit dök precis upp på spellistan. Länkar den i ett inlägg åt er!
 
 

31 oktober 2013

Dagens lilla fynd

Allmänt

Gled in på body shop en sväng förut idag, mest för att lukta på alla dessa otroligt ljuvliga body butter´s. Including julens nyhete, vilket är pepparkaka om jag inte minns fel? Jises vad lite goda dofter kan göra med en egentligen haha! Hade jag gränstlöst med pengar i fickan så skulle jag utan tvekan kunna gå in där och köpa upp hela affären typ. Haha vad är det med tjejer och olika godluktande krämer alltså? Ett tips till alla killar där ute som är helt lost i sina inköp av presenter, gå till body shop. Det kan inte bli fel liksom. :)
 
Hur som helst då så slutade det med en mini body butter av smaken/lukten/ingrediensen (haha hur tusan ska man beskriva det?) mango. Lätt och smidig att ha i väskan, samtidigt som jag tänkte testa och se om jag bestämmer mig för att inhandla den stora sen när den här tar slut. Antaligen så kommer jag det om jag känner mig själv rätt. ;) Den luktar så sjukt gott!