Vet ni vad? Just nu står jag och förbereder maten till ikväll, bestående av en middag för tre, i svarta jeans och en mysig stickad tröja. Långt ifrån klackar, långt ifrån bubbel. Men jag är helt nöjd med det! Jag känner mig så trött, så fruktansvärt trött mentalt (?), men mår samtidigt så fruktansvärt bra att jag är helt lugn i att nyåret 2014 inte kommer skålas in på den vildaste hemmafesten. Jag känner mig så hemma och säker på mig, mina beslut och den där magkänslan som säger att någonting fantastiskt snart kommer hända. Ute blåser storm så taket snart lyfter, men inte ens det kan rubba detta. 
 
Ta hand om varandra ikväll vänner. KÄRLEK. 
 
 
Tänkte lägga upp tre personliga favoriter från året som andas sådär riktigt härlig girlpower. Vilket känns som tre ganska givna val enligt mig!
 
 
 

31 december 2014

Post from last night

Allmänt

Godmorgon, och hej sista dagen och timmarna på året!
Fick upp ett felmeddelande igår när inlägget under skulle publiceras och därför fick jag aldrig möjligheten att uppdatera. Men tänkte att jag delar med mig av det som var skrivet nu när det ändå återställdes. Here you go!
 
"Jag fick det där billiga godiset med mig hem iallafall, och en chipspåse aka maxi bag för priset av en liten. Tacka vettja ÖoB i sådana här stunder. ;)
Dock är jag verkligen så sugen på hallon just nu. Hallon, passionsfrukt, mango, kiwi mhm.. Det är definitivt vad jag kommer köra på när det nya året lagt sig! Jag tror mycket på att handlar man "rätt" från första början, så äter man inte ohälsosamt mycket av det som anses skadligt för kroppen. För mig äter jag om det finns hemma, annars skulle jag aldrig göra mig besväret att sätta mig i bilen en mil "för att inhandla lite godis".Naha! Rätt mängd är lagom. :)
 
Är så trött just nu. Så,så trött. Men jag mår bra och det är huvudsaken. Trött är det okej att vara, till och med sunt emellanåt kan jag tänka mig, så länge man mår BRA. Drabbas ens eget välmående måste man ändra på något. Att må bra fysiskt och psykiskt är nyckeln till lycka i livet, det tror jag verkligen! Så, ta hand om er därute i nyårs vimlet. Var rädda om er och ta hand om varandra. Godnatt fina ni!"
 
Just nu sitter jag faktiskt och käkar den där skålen innehållande kiwi och hallon. Mhmm.. perfekt kombo. Vilket jag tror att jag nämnt tidigare, men det tåls att nämna igen! :) Hittade också en "top 100 tracks of 2014" på Spotify nu under förmiddagen. Vilket jag tycker är det allra bästa sättet att tagga till lite inför nytt år - att minnas det gångna året genom årets mest spelade låtar! Men måste faktiskt alldeles strax slita mig för att göra det som ska göras idag. Fylla på diverse vätskor i bilarna (vilket ger mig panikkänslor ända ut i fingerspetsarna haha) tänkt om jag häller för mycket eller ännu värre HÄLLER FEL.- Ja men ni hör ju, ute på hal is om något haha. Men nej så illa är det inte, dessutom är hör och häpna ett av målen för iår är att lära sig byta däck själv. Vilket jag tror bror min blir glad för om han slipper haha. ;)
 
Ha en GRYM dag så hörs vi när stressen lagt sig senare idag!