30 juni 2014

Inredning

Allmänt

Haft en Måndags eftermiddag med min kära vän Elina. Drog runt och kikade på inredning bara för att, samtidigt som vi inhandlade det vi var ute efter. Bilder får ni imorgon då det är så himla mörkt nu, men guuuud vad roligt inredning är! Skulle utan tvekan kunna köpa femton soffor med tillhörande tallrikar, lampor och prylar utan problem,(typ). Finns SÅ mycket fint och oändligt med möjligheter! Kanske något man skulle utbilda sig inom? Hmh..

29 juni 2014

Ändrade planer

Allmänt

Fullkomligt öser ner regn idag också, vilket jag inte alls hade räknat med. Planerade att slänga i mig lite frukost för att sedan direkt sticka upp till stallet, för att rida en ordentlig tur. Men sen kom åskan och ja, här sitter jag i ridkläder och rensar mitt rum på gammalt skräp. Ser tyvärr inte ut som att det kommer klarna upp inom det närmaste heller..

Såklart man kan ta på sig ordentligt med kläder och sticka ut iallafall! Men handen på hjärtat så tror jag inte P skulle uppskatta det något speciellt, om jag känner honom rätt från tidigare erfarenheter så att säga. Dessutom så vågar JAG inte ge mig ut med tanke på åskan som smäller till då och då när man minst anar det. Känns bara onödigt att ta den risken liksom. :) Får helt enkelt fortsätta rensa här och hoppas på att det ger sig, sååå rastlös haha! Vill RÖRA PÅ MIG.

Ikväll är det jag som kollar vädret så jag kan gå upp tidigare imorgon i sådana fall. ;) :)28 juni 2014

Breaki

Allmänt

Avnjuter lite toast med en kopp vanilj/caramell te. Mhm.. godmorgon!


Bild från weheartit.com