29 mars 2014

Lördagskväll

Allmänt

Potatisgratängen är i ugnen, salladen gjord av gurka, sallad och kiwi (haha stod säkert en halv minut precis och funderade på vad det hette. Totalt tappat ordet!) är klar. Nu  inväntas bara laxen som kommer med vännen min! Mat, godis och en film.. ååh så mysigt.
 
 
Ha en bra kväll hörrni!:)

28 mars 2014

Vår på riktigt

Allmänt

.. för idag åminstone haha! Jag menar i onsdags snöade det och idag invigde jag bikinin på terassen (woops). Sverige är inte att lita på gubbar och gummor! Men snart så. :) 
 
Bikinin är förövrigt sååå himla fin! Köpte den tidigare i vintras och är verkligen hur nöjd som helst. Kliar i fingrarna efter att springa och köpa en till i en annan färg, vilket jag lär göra haha. Nej men alltid smidigt att ha samma modell liksom, så blir brännan inte så ojämn. :) ;) Håller tummarna för att den finns kvar i butik fortfarande!

 
 

27 mars 2014

Vanilla caramel

Allmänt

Fullkomligt älskar tet från lipton med vanilla och caramel! Får värsta flashback:sen från.. 2009? När jag var på en stuideresa/klassresa kind off i Polen och plockade med mig precis denna smaken hem till Sverige. Alltså är den inte någon speciell stor "nyhet" egentligen utan har faktiskt funnits inom sortimentet ett bra tag, förutom här i Sverige då. :) Glad för att dem har plockat in den hur som helst!
 
Förövrigt har jag haft en sådan himla mysig dag/eftermiddag i solen. 10 + och vindstilla, men hur härligt? (!) Red ett pass också där mitt på dagen, vilket gick bra. Kanske ingen "wow" känsla men allt rullade på bra utan några större konstigheter. Härligt!
 
Ska kuta ner och fylla på med tredje koppen te nu, innan jag sjunker ner i soffan framför "Berg & Meltzer i Amerika". Så sjukt sköna är dem hahaha! Dör lite smått varje gång. Och imorgon är det Fredag mina vänner.. sovasovasova och massa ledig tid att göra precis vad man vill. Mhmh!♥