En grillning slutade pga regn med lax i ugn med fetast och soltorkade tomater, färskpotatis och en B&J framför en film. Mhmmh så grymt gott! Drog på kvällsrastning med hunden och hamnade på trappen till närmare tre-snåret, ännu en natt med sömn lagom till gryningen alltså. Men det var verkligen mysigt, trots dem tunga ögonlocken och dem långa gäspningarna just nu haha. Så värt det. :)
 
 
Snacka om att lättnad sköljde över mig när jag insåg att nattens drömmar bara var just det, drömmar. 
 
Kom fram till stället där balen ska vara, för att inse att det inte var en enda kotte där. Helt tomt. Går in och väntar medan mörkret kommer, vilket gör att jag kommer på att jag har glömt ge kameran till mamma + att vi missat att ta bilder. Regnet smattrar ute och besvikelsen går inte att missa (haha). Dessutom inser jag att biljetten har jag glömt hemma, vad mer kan gå fel liksom haha? Vänder mig om mot några sittandes på en bänk och säger: "Snälla, säg att det här bara är en dröm".  Vaknar lite halvt och det första jag gör innan jag somnar om är att lägga in en påminnelse i mobilen, för att inte glömma biljetten i byrålådan. Tack mitt undermedvetna för det haha! ;)
 
Nu måste jag lyfta på baken och skynda mig med att städa hela huset + handla lite. Blir grillning här ikväll, och klockan är redan tolv. IIIhhh, bye!