30 november 2014

Helgen som försvann

Allmänt

Men HEEEJ!
Jis helgen försvann på två röda, då jag farit och flängt både igår och idag. Inte för att den varit speciellt hektiskt men har haft ganska fullt upp. Bestämde mig därför för att sätta mig ner direkt här innan jag däckar i soffan vilket var fallet igår, och därav stod det lite tomt. Är så slut att det gör ont av tanken på att resa sig upp samtidigt som huvudet dunkar i takt med pulsen. Meen har haft en himla bra helg ändå så det är absolut värt det alla gånger!
 
Ska kolla mailen en snabbis, plocka fram något gott att äta, och sen sjunka ner i soffan. Så skön som en söndag kan bli!
 
Riktigt sugen på detta alltså, blandat med en påse chips haha
 
"You brought out the best of me,
A part of me I've never seen.
You took my soul and wiped it clean.
Our love was made for movie screens"

28 november 2014

28 november

Allmänt

Friends arena är i full gång för vissa, attitude mässan för andra. Själv sitter jag med en olyxig skål med yoghurt och en dag för skitigt hår, och längtar efter att få omfamna denna fredagen. Bästa dagen på veckan hur den än ser ut, tycker jag. Känns lite som att hela världen pustar ut lite och bara ÄR under kvällen. Vare sig det är på dansgolvet, i soffan, i träningshallen, eller på hästryggen. Love it!
 
Ska dock resa mig upp nu och dra mig något vettigare än den stora t-shirten jag sitter i nu. För att sedan sticka iväg en sväng. Ha en go fredag, vart ni än är!