I och med att hösten kom bestämde jag mig också för att göra en ny header, för att tillföra något nytt helt enkelt! Den har legat klar ett tag på "skrivbordet" i datorn så jag testade att montera in den idag, men kom fram till att jag diggar den jag har nu allt för mycket för att byta ut den. Tycker om enkelheten som den tillför, så när den ska bytas ut så ska det vara en i samma stil. 
 
Fredag, fredag, fredag.. du är allt bra gó du! Har spenderat morgonen med att kika på over knee- boots som jag plötsligt kände ett behov av i min garderob haha. Ni vet ett p vg,,,,,,,, (sorrry en envis hundtass i vägen) ett par som är lite högre fram över knät, i en slimmad modell. Mhmh så snyggt! Ska kika på det nästa gång jag dra in, vilket inte lär bli förrän om två veckor ungefär så förhoppningsvis finns det kvar ett bra utbud då. På tal om shopping och framförallt online, hur segt är det inte att finna den perfekta skon eller det perfekta plagget för att sen inse att ens storlek är slut, och dessutom inte veta när eller OM den fylls på igen? Weeeh, tycker ofta det tar allt för lång tid innan det händer någonting.. är det beställnigar som tar lång tid eller vad är det egentligen som gör den långa fördröjningen? Känns det dessutom inte mest logiskt att fylla på en vara igen, om det är möjligt vill säga, om det uppenbarligen finns ett stort intresse för den? Det där med online shopping är allt bra klurligt alltså!
 
Nåväl, vädret är underbart och naturen kallar (haha kan tolkas olika så att säga). Men först måste jag stoppa laddaren i min sketna telefon, hoppas den andra är lagad och klar snart!
 
 

30 oktober 2014

Preppar för ikväll

Allmänt

Efter en dag på annat håll landar jag äntligen i "min" säng för lite kvalitets tid här!*
Fick ett samtal direkt när jag kom ut från duschen så nu håller jag på att förbereda mig (med andra ord byta ut mjukisarna mot jeansen) för att bli upphämtad och puttra iväg till affären. Myskväll står nämligen på schemat! Man har trots att vant sig vid att vara helt själv under kvällarna nu, så en spontan kväll med lite sällskap är mer än välkommet. 
 
Har faktiskt inte så mycket mer att komma med idag, tyvärr haha. Dagen har fullkomligt sprungit iväg trots det relativt tidiga uppvaknandet (vet inte om jag tycker en blöt hundtunga är det trevligaste sättet att vakna på dock haha). Men det är en dag imorgon också, så vi hörs helt enkelt då. :)
 
love quotes | via Tumblr
Hitta denna precis, haha så himla skön!
"The more I try to push it
I realise -gotta let go of control"

Något jag har insett under senare tid, men samtidigt varit medveten om, är att jag alltid vill vara ett steg längre än situationen. Inte hamna i läget där jag inte har någon lösning på problemet, och inte vara tillräckligt uppmärksam för att förutse konsekvenserna.

Mycket i mitt liv har handlat om kontroll, men också situationer där man har behövt haft tilltro till att allt kommer lösa sig i slutändan. Vilket jag tror är viktigt att inse, att man kan inte kontrollera alla händelser i livet. Detta behöver inte nödvändigtvis jämföras med en person som är oskönt nervig, eller som inte vågar utmana sig själv i nya situationer. Utan jag ser det mer som så att en kontrollerande person, är en person som någon gång i sitt liv har haft en anledning till att vara det. Någonting traumatiskt som man inte har kunnat påverka, och därför senare gjort att man vill ha kontroll i förebyggande syfte för att inte hamna i samma situation igen. Vilket kan vara positivt, men samtidigt negativt då det tar upp väldigt mycket av ens fokus och energi. 
 
Jag kan bara prata för mig själv angående detta, men jag anser mig definitivt inte som en person inte kan göra spontana grejer eller leva fullt ut. Vilket jag hoppas andra uppfattar mig som också! Men jag har såklart mina anledningar till att vara konsekvent och observerande i vissa situationer. Vilket jag aldrig vill ska uppfattas som otrevligt eller negativt i andra människors ögon, det är aldrig min mening att vara "tråkig" eller tillbakadragen liksom. 
 
 
Vad jag egentligen vill säga med det här är att, saker händer i ens liv som man inte alltid kan kontrollera. Saker som påverkar en drastiskt. Man kommer därefter tillslut till punkter i livet där man inser att man inte kan fighta situationen längre, utan måste låta det som man försöker kontrollera hända. Det är i så många situationer som jag har skämts efteråt, där jag har agerat tillbakadraget, just för att det inte är den personen jag vill vara. Och jag tror att det många gånger missgynnar mig, tyvärr. Men jag gör mitt allra bästa för att utvecklas från det, även om det såklart tar lite tid. Trygghet är viktigt för mig på grund av mina tidigare erfarenheter, så ju tryggare jag känner mig desto bekvämare är jag. Gotta let go of control!