30 september 2014

Ett år sen ♥

Allmänt

Ett år sedan på dagen, så mycket som har hänt men som också är detsamma. Fina,fina,fina ♥

 
 
Vädret idag går ju nästan inte att slå alltså. Som nykär pånytt, fast i livet! 
Och jag faktiskt bara säga det.. men jag fullkomligt ÄLSKAR att kunna stiga innanför dörren med vetskapen om att, nu är jag LEDIG. Inga läxor, nada. Mitt liv består endast av vad jag vill göra under min lediga tid, utöver det som ingår i livet såklart som städ and so on hehe, men jag fullkomligt älskar att kunna lägga min tid på det som jag absolut VILL. Love,love,love!
 
Jag är en sån person som gärna lever ett hälsosamt liv. På så sätt att jag mer än gärna äter alternativ som frukt, grönsaker, innehållsrik mat osv. Samt tränar och rör på mig utöver det. Samtidigt som jag fortfarande köper godis på fredagar och käkar glass vilken kväll i veckan jag vill liksom haha. Man är alla olika, men det är viktigt att man trivs med dem valen man väljer att göra gällande sin livsstil. 
Hur som helst blev det dagen till ära en skål med livets små läckerheter imorse! Hallon, mandelspån (heter det ens så haha?), musli, krämig yoghurt och lite honung på det. Självklart med en kopp lakrits och kanel te från Pukka! Mhm,mhm,mhm..Det tet är verkligen heaven on earth, då det verkligen smakar sjukt mycket, jämförelsevis med en "vanlig" tepåse som inte alls fyller smaken i den stora koppen som jag brukar använda. Stor fet tummen upp!
 

 
 
 

29 september 2014

Surprisingly excited

Allmänt

Det märks att kroppen är inne i en härlig rutin just nu! Jobbtiderna passar mig perfekt för stunden, då arbetstiden känns mänsklig och rätt för mig. För det är faktiskt så, något som jag valt att inte dela med mig av alls, där jag från en dag till nästa aldrig vet hur jag känner mig kroppsligt. Men som i helgen 9-16, alldeles lagom tid på dygnet!
 
Annars känner jag mig väldigt pigg och glad. Som efter en energiboost typ i from av händelser i livet. Det.känns.BRA!
Är dessutom lite otippat grym taggad på halloween. Med godis i överflöd, pumpor, höst och lite blod. Alltså någon form av "get together" med ett scary tema liksom men på en lagom nivå. Är ingenting för att gå all in, men på ett classy sätt liksom. Vore kuuul! Ska definitivt se vad det finns för möjligheter till det. 
 
cool pumpkin:D(3) Tumblr