29 april 2015

Så härligt

Allmänt

Förstår inte människor som inte uppskattar en lång härlig promenad, speciellt såhär på vårkanten. Vart grunnar ni på livet, tar viktiga beslut och låter drömmar bli till mål? Ta med hunden som sällis, kompisen, mamma eller bara själv och UT. Tro mig, det gör så himla mycket! 


Dags att checka ut för idag. Ligger redan nerbäddad ( varför låter det alltid som om någon bokstavligt talat stoppat in en under täcket likt en burrito varje gång man skriver så haha, är det bara jag?) och ska alldeles strax släcka för natten. Godnatt fina!

29 april 2015

29/4

Allmänt

 
Mitt sömnbehov har gått bananas dem senaste dagarna. Likt i höstas/vintras där jag sov minst tio timmar per natt och var fullkomligt död om klockan ringde tidigare än tio. Vilket kan anses som ett extremt lyxproblem egentligen, men att få vakna upp utvilad och ändå ha dem där morgontimmarna framför sig är verkligen så himla guldvärt! Skulle vi inte kunna ställa tillbaka klockan en timme igen haha?
Jag anser dock att är man pirrigt förväntansfull och lycklig med sin tillvaro, så är sömn det sista man vill lägga tid på, vilket jag tror är lite den känslan jag saknar just nu. Det där när livet bara "blows your mind" och allt som förut kändes drömlikt faktiskt existerar på riktigt. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att vakna upp på än det. ♥

Hur som helst på tal om drömlikt,  så (gud kan inte formulera mig idag haha) är det verkligen vad skålen ovan består av. Russin har kommit att bli mitt nya "dille" och käkar det flera gånger dagligen. Såhär i yoghurten är det verkligen mumma!
Sitter och kikar på tågbiljetter till en av tripperna till el stockholmo i maj. Varav den ena är lite mer nytta och den andra mer nöje, spännande! Förhoppningsvis har jag lyckats fräscha upp skogarderoben lite tills dess, vilket såklart gör vilken outfit som helst SÅÅÅ mycket roligare. Excited!
 

28 april 2015

Stockholmsliv

Allmänt Tankar

Enda gången jag kan önska att jag var bosatt i, eller åtminstone närmare, stockholm är under vårsäsongen. Då det spelas som flest konserter! Tänkt att inte behöva ta ställning till boende och resekostnader utan bara behöva bry sig om att få biljetten köpt. Att spontant kunna bestämma sig och sticka dit för en kväll utan att plånboken riskerar att eka tom efter tåg, hotell och matkostnader. Den möjligheten kan jag faktiskt sakna att jag inte har! Tänkt att kunna kombinera några veckor i huvudstaden under våren och resten här ute på älskade landet. Vad härligt det vore! Även om jag mer än gärna vaknar till ett böljande landskap istället för en tegelbyggnad mitt emot, haha.
 
Indie nature, Take a breathe