29 april 2015

29/4

Allmänt

 
Mitt sömnbehov har gått bananas dem senaste dagarna. Likt i höstas/vintras där jag sov minst tio timmar per natt och var fullkomligt död om klockan ringde tidigare än tio. Vilket kan anses som ett extremt lyxproblem egentligen, men att få vakna upp utvilad och ändå ha dem där morgontimmarna framför sig är verkligen så himla guldvärt! Skulle vi inte kunna ställa tillbaka klockan en timme igen haha?
Jag anser dock att är man pirrigt förväntansfull och lycklig med sin tillvaro, så är sömn det sista man vill lägga tid på, vilket jag tror är lite den känslan jag saknar just nu. Det där när livet bara "blows your mind" och allt som förut kändes drömlikt faktiskt existerar på riktigt. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att vakna upp på än det. ♥

Hur som helst på tal om drömlikt,  så (gud kan inte formulera mig idag haha) är det verkligen vad skålen ovan består av. Russin har kommit att bli mitt nya "dille" och käkar det flera gånger dagligen. Såhär i yoghurten är det verkligen mumma!
Sitter och kikar på tågbiljetter till en av tripperna till el stockholmo i maj. Varav den ena är lite mer nytta och den andra mer nöje, spännande! Förhoppningsvis har jag lyckats fräscha upp skogarderoben lite tills dess, vilket såklart gör vilken outfit som helst SÅÅÅ mycket roligare. Excited!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress