30 augusti 2015

Dagens projekt

Allmänt


Ingen marmelad, ännu. Men förberedelser till det!

Förutom det har dagen gått åt städning och ett försök till att få lite plugg gjort. Min hy är kaos, dessutom, så det gör ju inte det hela mycket bättre haha. Anyways, dags att hoppa in i duschen. Sen: mys!

30 augusti 2015

Smultronställen

Allmänt

Fann denna lilla plats igår. Så himla mysigt! Valde att gå iväg en sväng igår för att utforska lite vägar inför kommande promenader och springturer. Där jag då fann denna lilla höjd längs stigen som går precis vid vattnet. Kapa ner några trädtopparna och vore guldläge haha! 


Söndag och jag tänkte dra igång med lite plommonmarmelad idag! Så himla gött att ha såhär framåt höstkanten när mysfaktorn ökar lite. Tänkt scones, ost, marmelad och ett kryddigt te. Himmelskt! Men först, frukost.

29 augusti 2015

Lördag : pluggdag

Allmänt

Godmorgon på er underbaringar!
Det korrekta borde antagligen vara att inleda inlägget med något annat än "godmorgon", men det känns som en sådan dag idag! Mysig, iklädd mjukisar och rosa tofflor med ett gäng plugg grejer runt omkring sig. Ska försöka pricka av ett antal "to-do´s" idag så att jag har morgondagen fri att förvalta precis hur jag vill. Var på rusta igår inne på bromma blocks (efter en tids snurrande efter missvisande väg från gps:en haha) och inhandlade lite förvaringslådor som komplement till garderoben. Så det tänkte jag försöka ordna med imorgon bland annat!
 
Hur är det med er annars? Skola, jobb eller kanske något annat spännande? Fick hem en katalog från EF språkresor strax innan jag åkte förra veckan. Minns att jag hade en liten plan att efter studenten åka på språkkurs till miami beach under februari och mars i år. Just för att slippa dem där sista kämpiga vintermånaderna, men också för att jag tror att det är någonting som skulle vara sjukt lärorikt att göra. Dock sinade den planen allt mer när jag insåg att en sådan pass investering ekonomiskt inte var någonting som jag kände mig beredd att göra, då det trots alllt inte var en utbilding på så sätt att det var en direkt väg till en framtida karriär eller liknande. Men jag kan tänka mig att det är ett grymt minne för livet, minst sagt!
 
Miami😍🌴
weheartit.com
 
Nu är det allt dags att ta tag i den där plugghögen. Hörs lite senare!