Har som princip att skapa en ny spellista för varje år, alltså 2014,2015 osv. där jag samlar ALL musik jag kan tänkas hitta under året. Det här året har varit grymt i musikväg både från tidigare favoritartister men också nyfunna. Sedan att många som jag diggat sedan tidigare år slagit igenom i stora delar av världen bidrar såklart till lyckan ytterligare! Hoppas på ett fortsatt bra musikår 2016.
 
Bjuder på spellistan fylld med goingar från 2015 - enjoy!
 
Min tanke var först att dra ett "mitt 2015" inlägg sådär sista dagen på året. Men det känns som att jag har snackat om det ganska genomgående den senaste tiden och hur jag överlag har känt kring det. Nu såhär i efterhand så kan jag se att det har varit tufft. Många utmaningar och stunder som jag såhär i efterhand inte har någon aning om hur jag orkade ta mig igenom. Men det är väl lite det fina i det hela också , att fokuserat gör det du måste göra när du är uppe i det - för att du vägrar ge upp trots att det känns motigt. Sen vet jag att människorna runt omkring mig har bidragit otroligt mycket till den energin och kämparglöden, också. 
 
Det är när man blickar tillbaka som man ser misstagen, man ser lyckan och man ser utvecklingen. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag önskar att jag agerat annorlunda många gånger. Varit mer öppen och sänkt garden lite grann. Men det är också någonting som jag har lärt mig att se och därifrån sakta vågat släppa in mer. If I got burned beacuse of if? YAAAS! Men det krävs två i en relation och jag har gjort minst lika mycket misstag i det. Even though it turned out a way that I would´ve never expected it to
 
Kort sagt så är jag otroligt tacksamt för det gångna året. Jag har lärt mig otroligt mycket och fått lov att uppleva saker jag aldrig tidigare gjort. Jag litar numera på att saker händer av en anledning och att det bara är att våga så mycket som möjligt - för det är då livet händer på riktigt. 
 
Nu blev det ju ett sådant där inlägg iallafall haha. Men kort sagt: ta hand om varandra, fira alla din framgångar och rocka det där dansgolvet like never before. Gott nytt år, vi hörs imorgon!
 
Love, R.
 
 

30 december 2015

Mest spelade i år

Allmänt

Visste ni att den mest spelade låten i år, av mig, är Frank Ocean - Novacane? Blev faktiskt själv något förvånad när jag fick upp den på spotify "my year". Men den har verkligen gått varm med jämna mellanrum hela året.
Musik tycker jag säger ganska mycket om en person, om det så är artister eller låttexter. Det är så sant det där med att man lever ut sina känslor genom musiken. Jag kan många gånger inte förklara VAD jag fastnar för, men jag märker själv att den gånger jag skruvar lite på mig är när någon går igenom spellistan där jag samlar allt. Det blir personligt, på något vis. 
 
 
Anyways, nu var det ju inte musik jag skulle babbla iväg om här utan det faktum att det varit lite tomt här idag. Ville kika in och säga hej såhär innan natten tar vid och bara berätta hur glad jag är för att ni kikar in här dagligen. I maj nästa år har den här lilla sidan rullat nästan dagligen sedan fem år tillbaka. Fem år, det är många ord och inlägg hörreni haha. Från en sextonårig tjej som spenderade all sin tid i stallet och på hästryggen, till att nu varit tvungen att lägga det intresset på is för att plugga journalistik i Stockholm. Mycket kan hända på fem år. Och fler kommer det bli!
 
Godnatt på er, sov gott och krama om någon lite extra! Kram