Min tanke var först att dra ett "mitt 2015" inlägg sådär sista dagen på året. Men det känns som att jag har snackat om det ganska genomgående den senaste tiden och hur jag överlag har känt kring det. Nu såhär i efterhand så kan jag se att det har varit tufft. Många utmaningar och stunder som jag såhär i efterhand inte har någon aning om hur jag orkade ta mig igenom. Men det är väl lite det fina i det hela också , att fokuserat gör det du måste göra när du är uppe i det - för att du vägrar ge upp trots att det känns motigt. Sen vet jag att människorna runt omkring mig har bidragit otroligt mycket till den energin och kämparglöden, också. 
 
Det är när man blickar tillbaka som man ser misstagen, man ser lyckan och man ser utvecklingen. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag önskar att jag agerat annorlunda många gånger. Varit mer öppen och sänkt garden lite grann. Men det är också någonting som jag har lärt mig att se och därifrån sakta vågat släppa in mer. If I got burned beacuse of if? YAAAS! Men det krävs två i en relation och jag har gjort minst lika mycket misstag i det. Even though it turned out a way that I would´ve never expected it to
 
Kort sagt så är jag otroligt tacksamt för det gångna året. Jag har lärt mig otroligt mycket och fått lov att uppleva saker jag aldrig tidigare gjort. Jag litar numera på att saker händer av en anledning och att det bara är att våga så mycket som möjligt - för det är då livet händer på riktigt. 
 
Nu blev det ju ett sådant där inlägg iallafall haha. Men kort sagt: ta hand om varandra, fira alla din framgångar och rocka det där dansgolvet like never before. Gott nytt år, vi hörs imorgon!
 
Love, R.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress