30 december 2015

Mest spelade i år

Allmänt

Visste ni att den mest spelade låten i år, av mig, är Frank Ocean - Novacane? Blev faktiskt själv något förvånad när jag fick upp den på spotify "my year". Men den har verkligen gått varm med jämna mellanrum hela året.
Musik tycker jag säger ganska mycket om en person, om det så är artister eller låttexter. Det är så sant det där med att man lever ut sina känslor genom musiken. Jag kan många gånger inte förklara VAD jag fastnar för, men jag märker själv att den gånger jag skruvar lite på mig är när någon går igenom spellistan där jag samlar allt. Det blir personligt, på något vis. 
 
 
Anyways, nu var det ju inte musik jag skulle babbla iväg om här utan det faktum att det varit lite tomt här idag. Ville kika in och säga hej såhär innan natten tar vid och bara berätta hur glad jag är för att ni kikar in här dagligen. I maj nästa år har den här lilla sidan rullat nästan dagligen sedan fem år tillbaka. Fem år, det är många ord och inlägg hörreni haha. Från en sextonårig tjej som spenderade all sin tid i stallet och på hästryggen, till att nu varit tvungen att lägga det intresset på is för att plugga journalistik i Stockholm. Mycket kan hända på fem år. Och fler kommer det bli!
 
Godnatt på er, sov gott och krama om någon lite extra! Kram
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress