28 februari 2015

Lördagmorgon

Allmänt

Godmorgon fina!
Kan tänka mig att många utav er njuter av en härlig sovmorgon och säkert inte ens är vakna just nu, om ni inte (som mig) ska iväg och jobba ett helgpass inom några timmar vill säga. Det hör för det första inte till det normala att jag ens sitter här just nu med en timme till godo innan jag ska iväg. Har alltid, alltid ställt klockan så sent som möjligt och typ räknat ut varenda minut för att det ska funka - inte bra. Men nu kände jag att sömnen ändå inte spelade någon roll när jag vet att jag kan ta igen den imorgon, vaknade ändå tjufjorton gånger inatt så kände mest "strunt samma" lika bra att gå upp haha. Skönt att känna så ändå!
 
Hade en sån himla dålig dag igår där trafiken först och främst var hemsk vilket gjorde mig senare än tänkt. Väl framme inser jag att jag glömt mina skor, vilket betyder att jag fick spenderade för många timmar i bootsen jag hade på mig - ryggvärk deluxe haha. Men någonstans där överlevde jag och kom hem helskinnad ändå. Himla frustrerande dock när man står där och känner att "näe, varför händer detta idag". Förvirrad och tankspridd med andra ord, hoppas på något klarare idag. ;)
 
 
Vi hörs ikväll efter jobbet vänner!

27 februari 2015

Glass & utmaningar

Allmänt

God förmiddag!
 
Fick uppdraget av mamsen att handla lite efter jobbet igår. Skyndade runt där med dragvagnen strax innan halv nio för att få komma hem så snabbt som möjligt, när jag plötsligt sprang på magnum glass (ni vet i liknande förpackning som B&J?) för ynka tjugo spänn. Men bestämde mig målmedvetet att "nej, dem 20 kronorna är ett steg närmare ett tidigare inköp av en ny telefon. Glass åt jag förra helgen. " Tog mig fem steg innan jag ångrade mig och sprang tillbaka för att grabba åt mig en förpackning ändå haha. Måste sett hemskt roligt ut kan jag tänka mig såhär i efterhand. ;) Men, DET för mig är vardagslyx. Att säga f*ck it och bara göra det man känner för i just den stunden. För nu står glassen där i kylen som med ett gott samvete ska avnjutas efter stängning ikväll, motivationen för dagen, typ!
 
Drömde faktiskt inatt att mamma konstaterade att jag, C och S har gemensamt att vi inte vill erkänna att vi är duktiga på någonting, men vi genomför dem sakerna ändå och gör det väldigt bra. Medan J är totala motsatsen och självsäkert berätta vad han anser sig vara riktigt grym på. Funderade på det imorse när jag vaknade och insåg att det "svamlet" har så mycket sanning i sig. Jag tror anledning till att jag gärna undviker att yttra mig och säga "det här kan jag!" är att dem orden för mig gör att människor då förväntar sig att man ska prestera, istället för att ha några förväntningar alls. Men det bottnar sig såklart i att jag VILL genomföra perfektion i allt jag gör och mer än gärna kunna saker som jag inte har erfarenhet av sedan tidigare, redan på försöka försöket. Misstag är därför någonting jag gärna undviker, även om det inte betyder att jag aldrig utmanar mig själv utanför min "comfort zone" för det anser jag är viktigt att göra för personliga utveckling. Bara det att misstagen svider lite extra mot vad dem nödvändigtvis behöver göra. 
 
Anyway, dags att käka lite och göra sig iordning för dagen. Ha nu en härlig fredag fina!
 
Detta måste vara den längsta veckan på riktigt länge. Huvudvärken smög sig på igår som ett litet kvitto på det, men lyckades ändå somna trots värken som envisades med att bulta i takt med hjärtpulsen. Känner mig lite tung i huvudet fortfarande men ingen feber så det är bara att försöka lindra det innan jag puttrar iväg sen. :) Haha drömde dock så himla flummigt inatt och på riktigt sådär "rosa fluff dimmigt", där jag b.la. sov i världens skönaste säng? Hade party och kramades. Det är ungefär hur innehållsrikt det var haha, grymt känslig när jag väl råkar ut för lite feber med tanke på min låga normala temperatur. Då är man glad för ett bra immunförsvar! 
 
Ska faktiskt trotsa sängen nu och resa mig upp ett tag för att ta tag i lite saker. Men ni får ha en fin torsdag så kikar jag in lite senare igen skulle jag tippa på. Kramkram
 
♡