31 januari 2015

Kaktjuven

Allmänt

Definitionen av bröder. Lillebror frågade innan jag åkte om att han fick ta av kakorna som låg kvar på plåten, "javisst!" svarar jag. På väg hem i bilen var jag så sjukt sugen på att få avnjuta just en sådan när jag kom hem, då dem blev gudomligt goda! Kliver innanför dörren och inser att att alla är uppätna. Alltså va haha, då har ungen käkat upp ALLA. Då snackar vi om minst fem STORA kakor som var rätt mastiga och då jag åt bara en. Tur jag var på bra humör annars hade hela världen gått under i det läget haha, får bli att baka nya imorgon helt enkelt!
 
Me 😭
 
Åh såg precis att sex and the city 2 går på tv just nu. Den filmen är ju så himla "mysig"! Tror det blir att kika på den innan pensionären här går och lägger sig haha, så trött. Godnatt fina!

31 januari 2015

En tidig morgon

Allmänt

Vad skönt det är att landa hemma innan klockan slagit två och bara; nu är jag klar för idag! 
Däckade tidigt igår och vaknade redan innan halv nio (blir typ chockad själv av att skriva det haha), så kunde i lugn och ro göra mig iordning för att befinna mig i stallet i god tid. Blev alltså lite häst idag! Var lite tveksam först hur det skulle gå då snön envisades med att rasa från taket på ridhuset, men det gick förvånadsvärt bra och slutade med en riktigt härlig känsla. Så skönt när man lyckas bevisa för sig själv att "jo, du kan visste". Nu faller snön i omgångar utanför fönstret och med tanke på hur en del vägar såg ut imorse så blir det nog spännande att sätta sig i bilen ikväll, hmh. Inte speciellt pepp, men vill så gärna fira min fina vän som fyller hela tjugo år idag (!!) så jag får helt enkelt se till att hålla mig på vägen haha. Blir så omständigt annars. ;) 
 
 
Nej vänner, dags att hoppa ur ridkläderna och duscha lite. Kanske blir det lite bakning också om tiden finns. Hörs, var rädda om er!