31 juli 2015

Friyay

Allmänt

Fredag, godis och helg... eller nästan iallafall haha. Jobbar även imorgon men sen är även jag lite ledig. Ska bli skönt!

Ha en fin kväll finisar!


 
Kom på mig själv igår med att känna mig trött på sommarkläder. Orkade knappt bläddra bland klänningarna, shortsen och tunna linnena. Dels för att jag redan förnyat garderoben på dem planen under sommaren som gått (och faktiskt inte behöver mer just nu haha), men också för att det känns så fruktansvärt onödigt då vädret ändå inte inbjuder till att ta på sig tunna härliga plagg under dagarna iallafall. Så istället fick det bli lite höstigare plagg, nya basic sneakers och träningsskor som inte har hål som läcker under varje stortå haha. Tröjan är enligt mig to die for. Perfekt till svart som vitt, sweet!

29 juli 2015

Höst i juli

Allmänt

Drog iväg ensam på en spontan shoppingtur tidigare idag, då vädret inte var mycket att hänga i julgranen, och jag fick något plötsligt ha-begär efter en tröja jag sett i mitt instagramflöde ha-ha.Faktiskt lite skönt att springa runt själv ibland och inte behöva känna att man utsätter någon annan för dötrist väntetid medans man velar mellan två exakt likadana plagg, fast i olika färger. Under gymnasietiden spenderades jag i stort sett några timmar per dag, i väntan på bussen, strosandes i alla klädbutiker man kunde tänka sig. Vilket såklart dödade lite lusten efter att bara planlöst "strosa i butiker" på egen hand sådär haha. Men nu är det faktiskt riktigt mysigt! 

Hittade en del saker idag som sagt så tänker att jag bjuder på en del bits and pieces imorgon efter jobbet. Blir det bra?