Tiden idag tycks bara inte vilja gå fortare. Nog för att dagen kan kännas lång i sig när man varit uppe sedan halv sex imorse, förståeligt nog. Men när man gått och väl hunnit hem, rastat "ullisarna", städat av huset, duschat och klockan inte ens slagit sex än. Jag känner mest "jaha, och nu?" haha. En sådan stund då man saknar lite extra att man inte är hemma, där valet är fritt kring hur man väljer att spendera sin tid. Men kommer hem i början på nästa vecka så det ska bli väldigt skönt! Även om det är otroligt nyttigt att få lite distans från sitt vardagliga, men ack så underbara, liv. Jag uppskattar allt jag har och trivs otroligt bra med mitt liv on a day-to-day basis, det behöver jag ingen distans för att inse, vilket gör att jag känner saknad till "hemma" och allt som fyller mina dagar i vanliga fall. Jag menar, hur underbart är inte det? Men jag trivs också sjukt bra med att få vara självständig och styra över min egen tid till fullo, not gonna lie, även om det inkluderar tråkiga saker som att laga mat till sig själv sju dagar i veckan. Vad är glädjen i det liksom haha? Mat är till för att delas, that´s it! Så länge det inte handlar om pizzan som just nu står i ugnen och gottar till sig, som är allt för god för att dela med sig av. ;) Haha, skämt osido. Allt är roligare när man är två, det måste ni väl ändå hålla med om?

 

Alltså regn mot plåttak eller smattrandes mot fönstret - I´m freaking in love! Har tagit vara på alla solstrålar som har gått idag, tills det började småregna här för några timmar sedan. En ursäkt till att gå in och krypa ner under filten med andra ord. ;) Grymt sugen på att snöra på mig springskorna och inviga dem nya shortsen dock, men det får vänta tills jag är hemma igen. Det finns nästan inget som går upp mot slätterna, kvällssolen, hörlurarna med volym på max och låta kroppen bestämma tempo medans tankarna strövar fritt. Kärleken till det, alltså!♥
 

27 juni 2015

Inför värmen

Allmänt

Tanken var såhär: "Jag ska bara in en snabbis och sno åt mig ett par shorts när jag ändå är här". Det sprack och jag kom ut med tre par i samma modell istället haha. Men hur kan man motstå! Från bikbok.
 

Mönstrade med små supersöta detaljer i form av "prickar" vs ett par lite mer simpla.
 
Tog mig även in på gina tricot i jakt på träningsplagg och fann shorts i perfekt modell både till träning, men också till jobbet under dom lite varmare dagarna. Plockade med mig två stycken i två olika färger då priset endast låg på 99 kr/st, GULD.  
 
 
Fick med mig lite annat smått och gott också, som alltid. Var på väg att köpa en mobilhållare att ha vid träning, ni vet som man "fäster" på armen, tills jag insåg att telefonen inte fick plats på långa vägar haha. Så, någon som har något bra tips på mobilhållare till löpning? Som mer än gärna är anpassade efter htc/android och inte endast iphone. Även om det säkert inte spelar någon större roll i slutändan :) Behövde en igår helst liksom haha, så tips mottages gärna!