29 maj 2015

Busy weekend

Allmänt

Men hej, godmorgon, godkväll och allt det där alldeles för många timmar försent! Har spenderat min dag i träningsskorna, ute på en kombinerad promenad/springtur som slutade på närmare två och en halv timme. Vilket låter helt löjligt länge haha, men energin var på topp och där någonstans bestämde jag mig för att jag lika gärna kunde ta hela rundan, istället för att vända om halvvägs igenom liksom. Hamnade dock såklart i värsta skyfallet med hagel som hette duga haha. Häckade under ett träd tills det drog över, inte värre än så! 

Har en fullspäckad helg framför mig innehållande jobb, jobb och lite flängande där emellan. Säg man emellan eller i mellan btw? Haha random thought. Anyways så får vi se när jag lyckas kika in här, beroende på vart jag befinner mig, men jag lovar att komma tillbaka med lite härlig update så snart det bara går. Till then, så får ni ha en sån himla bra helg. Så hörs vi snart igen, kramiz!

28 maj 2015

Nightmares

Allmänt

Dem senaste nätterna har tyvärr varit rätt så oroliga. Sömnen har innehållit rena och skära mardrömmar, men också väldigt mycket bråk och saker som personligen borde trycka ner mig. Vet inte vart det kommer ifrån eller anledningen till det, men förhoppningsvis försvinner det lika fort som det började. Även om jag tror att drömmar många gånger innehåller en större sanning än vad man vågar inse. 

Godmorgon förresten!

      

27 maj 2015

Rastlös

Allmänt

Klockan har precis slagit tio, det är onsdagskväll och ute är det minst lika ljust som för ett par timmar sedan. Vilket min kropp verkar tro att det är. Ärlig talat så sprang jag precis runt här hemma och försökte hitta på någonting att göra. Gå en promenad? Nej, nog lite udda sent att göra själv. Hunden sover dessutom, haha. Pröva kläder i garderoben? Känns löjligt ambitiöst att göra vid den här tiden på dygnet. Kommer förmodligen tröttna halvvägs igenom. Sitta på trappen och ventilera tankar om livet? Förmodligen ingen som är pigg på att rulla hit at this point - en vardagskväll. Mamma är inte heller hon hemma. Alltså, vad gör man? (!) För mig som annars är en ganska trött kvällsmänniska så känns detta mest som något extremt frustrerande, åtminstone en dag som denna. Haha, kan ni förstå den frustrationen, och kanske till och med känna igen er i den? Vad gör ni kvällsmänniskor som battlar denna känslan varje dag liksom haha?
 
Anyways så har jag hur som helst bäddat ner mig i sängen, gardinerna fortfarande isärdragna för att njuta av kvällsljuset och ska alldeles strax försöka få lite sömn i kroppen. Ny dag imorgon, hörs då godningar. Godnatt!