Vaknade upp helt lost vid halv tio imorse. Lyckligtvis hade vi sovmorgon idag så skippade frukosten och ställde klockan lite senare idag, så skönt! Har dock sovit med huvudet på sängbordet typ och fötterna utanför sängen, så vaknade upp och hade lite små ont i ryggen idag haha. Skyndade mig iväg till lektionen och har under kvällen både avklarat ett kapitel i boken, lagat en god och bra middag (mums!), samt stått i duschen lite för länge. ;) Det där med att äta bra och innehållsrik mat är någonting jag tycker är sjukt kul och intressant, och verkligen utforskat mer sedan jag flyttade hit och sköter alla inköpen själv. Bra råvaror, MYCKET grönt samt inte en massa småätande, vilket det lätt blir när bakchokladen ligger i skåpet haha. ;) Vara snäll mot sig själv och kroppen men samtidigt njuta av fräsch och god mat. Och smågodis när man väl blir sugen på det, mmmhm! Allt handlar egentligen om att äta det man vill och leva den livsstil som man trivs med. Annars - gör en förändring! Se över din kost och testa nya saker, och jag lovar att du kommer känna skillnad. 
 
Anyways, hoppas ni haft en mysig dag. Jag sitter i Nicoles rum och myser bland ljusslingor och fluffiga kuddar. Första advent igår, december imorgon. Hur kan tiden gå så snabbt men ändå så långsamt? 18 december känns sååå långt bort men kommer samtidigt gå så fort. Jul och mys hemma.. iiih längtar!
 
pinterest.com
 
Måste göra ett pepparkakshus!! Ingen jul utan ett sockrigt hus dränkt med kristyr och godis. Mhhhm! Hoppas någon sköter det där hemma nu när jag är borta haha.. pik ;)
 
VAD jag saknar det här. Det gör på riktigt ont i hjärtat av att titta på det, känna känslan i kroppen, men inte ha möjligheten att kunna utöva det själv där jag befinner mig just nu. Men jag vet att jag kommer komma tillbaka dit en dag. Det blir bara en ofrivillig paus nu under studierna, det är vad som jag hoppas på.


Kärleken man har till den här sporten alltså..

29 november 2015

Sleepy Sunday

Allmänt

Söndag = träning, mjukiskläder och mys!
 
Är heeelt slut i huvudet idag med tanke på hur sent det blev igår.  Kom hem med taxi och bestämde mig envist för att duscha och bädda rent i sängen innan jag gick och la mig. Somnade klockan sex imorse haha.. men vaknade relativt pigg vid tolv idag. Nu börjar sömnbristen dock göra sig påmind efter en ordentligt promenix på vägarna här ute på ön. Trivs inte med att bli stillasittande under veckorna men tyvärr så får det bli så ibland med långa dagar och becksvart mörker på kvällarna. Känt mig ordentligt rastlös senaste dagarna och längtar lite efter miljöbyte. Man blir så lätt låst när man befinner sig på samma plats dag ut och dag in, med tanke på att vi aldrig åker till skolan utan går hundra meter så är man framme. Vilket är otroligt skönt rent studiemässigt men mindre bra då det blir lite understimulerande i längden. Men, om mindre än tre veckor är det jullov som dessutom stäcker sig en bit in på Januari. Härligt!
Nu ska jag slänga av mig dom här träningstightsen och krypa ner i sängen framför en film. Länge sedan jag hade tid för en riktigt söndags mysig kväll. Mys!