Vaknade upp helt lost vid halv tio imorse. Lyckligtvis hade vi sovmorgon idag så skippade frukosten och ställde klockan lite senare idag, så skönt! Har dock sovit med huvudet på sängbordet typ och fötterna utanför sängen, så vaknade upp och hade lite små ont i ryggen idag haha. Skyndade mig iväg till lektionen och har under kvällen både avklarat ett kapitel i boken, lagat en god och bra middag (mums!), samt stått i duschen lite för länge. ;) Det där med att äta bra och innehållsrik mat är någonting jag tycker är sjukt kul och intressant, och verkligen utforskat mer sedan jag flyttade hit och sköter alla inköpen själv. Bra råvaror, MYCKET grönt samt inte en massa småätande, vilket det lätt blir när bakchokladen ligger i skåpet haha. ;) Vara snäll mot sig själv och kroppen men samtidigt njuta av fräsch och god mat. Och smågodis när man väl blir sugen på det, mmmhm! Allt handlar egentligen om att äta det man vill och leva den livsstil som man trivs med. Annars - gör en förändring! Se över din kost och testa nya saker, och jag lovar att du kommer känna skillnad. 
 
Anyways, hoppas ni haft en mysig dag. Jag sitter i Nicoles rum och myser bland ljusslingor och fluffiga kuddar. Första advent igår, december imorgon. Hur kan tiden gå så snabbt men ändå så långsamt? 18 december känns sååå långt bort men kommer samtidigt gå så fort. Jul och mys hemma.. iiih längtar!
 
pinterest.com
 
Måste göra ett pepparkakshus!! Ingen jul utan ett sockrigt hus dränkt med kristyr och godis. Mhhhm! Hoppas någon sköter det där hemma nu när jag är borta haha.. pik ;)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress