Hej på er fina!
Denna veckan springer iväg lika fort som tidigare. Lite blandade känslor såklart då det är skönt med ett litet break, men samtidigt så är jag så glad för att jag har mitt älskade kagge att återvända till på söndag. Måste dock sätta mig ner och söka praktikplats inför våren, samt byta däck på bilen vilket jag verkligen inte får glömma haha. Då blir det knivigt minst sagt!
 
Tog med mamsen på bio i måndags och såg the intern - riktigt bra film! Super härlig och verkligen en sådan film som man skulle kunna krypa ner och mysa till många kalla vinterkvällar. Värd att se! 
Gårdagen spenderades på andra sidan stan hos Daniella i hennes superfina lägenhet, där vi pratade om livet och avslutade med lite tacomys. Hur spännande är det inte att tänka tillbaka på den där dagen då vi sprang ut från slottet och vart man befinner sig nu. Jag tror att året och åren precis efter studenten är den tiden då man lär sig extremt mycket om sig själv. Vem man är och vad man vill i en tid där man på riktigt lämnar tonåren och drama till självständighet och spännande händelser. Jag kan utan tvekan säga att jag lärt mig samt upplevt så mycket under dessa snart två åren, som jag inte ens i närheten gjorde under skolåren. Att det sen förmodligen handlar om att man kliver ut i vuxenvärlden, absolut, men jag tror att friheten många gånger har gjort det möjligt för dessa saker att hända. Många säger att gymnasiet är tre otroligt häftiga år.. men jag måste nog faktiskt säga att åren EFTER studenten är då det händer saker på riktigt. 
 
 
Nu ska jag resa mig upp från soffan och göra mig iordning för dagen! Ikväll vankas inget mindre än ridhushäng vilket jag ser sååååå mycket fram emot. Häst, kall träläktare och lärorik ridning - JA alla dagar i veckan!
Hörs sen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress