Båttur och stadsjakt i ett soligt Stockholm. Här över med Emilia!
 

Tror ni jag dog lite när jag såg den här bilen eller? Goals, goals, goals!! Det roliga är att jag för någon vecka sedan hade nämnt att "hade jag cash så skulle jag köpa en sån här bil med den här lacken". ↑ Så springer jag på en sådan! OM jag blev lite avis haha. 
 

Ninni bjöd på kantarellmacka med vitlök och parmesan, mums! Perfekt liten paus innan vi drog vidare ut på Söder där vi spenderade några timmar innan vi drog vidare.

 
Hade på riktigt en sådan rolig kväll igår. Blir alldeles varm i hjärtat av alla nya (och tidigare) fina människor som jag fått lov att lära känna. De är värda guld♥
 
Dagen idag har gått åt till allt och absolut inget känns det som. Skjutsade iväg till flyget, handlade, filat inför radioreportaget (som känns som bland det svåraste jag gjort hittills, don´t know why?) och tvingade mig iväg ner till gymmet en sväng. Fick inspiration och passade på att skriva ett inlägg undertiden jag satt på cykeln, multitasking yaaaas. Ska se om jag inte till och med kan få det klart tills imorgon redan. Under morgondagen fixar jag en liten video till er också, så stay tuned! Nu ska jag shoppa bootsen och väskan som legat i varukorgen sedan i eftermiddags haha, så velig. Måste överväga ett par gånger så jag är riktigt säker. ;) Godnatt!
 

30 augusti 2016

Övermäktigt

Allmänt

Nytt favoritlack! Från Depend
 
Igår räckte det med att jag fick ett mejl om ett paket så satte jag mig upp och började beta av det som stod på listan. Jag tror att allt kan kännas lite övermäktigt ibland. Jag menar heey, jag håller just nu på och bygger min framtid i en annan stad med många läskiga och stora beslut som jag har absolut ingen aning om hur jag ska hantera. Men det går framåt! Varje utmaning är en erfarenhet rikare i livskontot, så är det ju faktiskt. Passade på att boka in en helg som jag åker tillbaka hem till Örebro också, så nu känner jag mig lite mer tillbaka på banan igen. Så mycket lättare när man har någonting att sikta på, och dessutom så älskar jag känslan av att stiga in hemma i hallen i vårt mysiga lilla hus efter några veckor borta. BÄSTA! Man lär sig verkligen att uppskatta båda delarna av livet när man får lite perspektiv på det. The best of both worlds
 
Idag hörrni, då är det båttur in till innestan som gäller. Det blir en dag med rännande på stan och utgång lite senare på kvällen. Blir nog mysigt tror jag!
Hela dagen igår gick åt till jobb och plugg inpå småtimmarna. Hann med att bära säng borta på tempus också haha. Bästa Emilia tar den sålänge tills jag flyttar in. Längtar tills jag ska shoppa inredning!!
 
Då var det dags för en ny vlogg igen!
Denna gången en lite längre ifrån onsdag- och torsdagens händelser. Visar er runt lite på skolområdet på Kaggeholm. Slottet, bryggan och husen. Fick med ett litet bad också, och såklart - i bilen. 
 
Hoppas ni tycker om den så hörs vi snart igen med en ny video.♥