9 augusti 2016

En saknad vän

Allmänt Ramir

Älskar små tillbakablickar. Speciellt när det handlar om någonting som ligger en väldigt nära hjärtat♥

Minns när sextonåriga jag, som hoppryttare, fick lov att låna hem goaste hästen som går i ett par skor. Med dressyrstam efter Richfield, och försökte introducera honom för livet som hopphäst ha-ha. Såhär i efterhand kan jag verkligen skratta gott åt min beslutsamhet och Ramirs härliga inställning, som tog min lilla knasiga idé med ro. Men om jag jobbade för det OHJA. Samtidigt som vi hade väldigt mycket kul vi två. Tokiga killen!

Ibland kan jag såklart ångra att jag inte tog möjligheten att ha kva honom längre. But at the same time så tog jag rätt beslut där jag befann mig just då. Jag var slutkörd i botten och kände i hjärtat hur jag inte kunde fortsätta erbjuda Ramir det absolut bästa just då. Hade situationen sätt annorlunda ut så hade jag inte släppt honom. Men det var rätt, även om jag önskade annat. 

 
Spenderade hela kvällen igår med att kika på massa filmklipp sedan den tiden. År 2012 om jag minns rätt.. SÅ glad att jag dokumenterade så ofta jag hade någon som kunde ställa upp med kameran i handen. Alla minnen sparade att återuppleva... det är magi det. 
 
Är ni också sådana som aktivt filmar och fotar för att titta tillbaka på sen? Många tårar och fina minnen är sparade på hårddisken här hemma. Så glad för det!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress