30 augusti 2016

Övermäktigt

Allmänt

Nytt favoritlack! Från Depend
 
Igår räckte det med att jag fick ett mejl om ett paket så satte jag mig upp och började beta av det som stod på listan. Jag tror att allt kan kännas lite övermäktigt ibland. Jag menar heey, jag håller just nu på och bygger min framtid i en annan stad med många läskiga och stora beslut som jag har absolut ingen aning om hur jag ska hantera. Men det går framåt! Varje utmaning är en erfarenhet rikare i livskontot, så är det ju faktiskt. Passade på att boka in en helg som jag åker tillbaka hem till Örebro också, så nu känner jag mig lite mer tillbaka på banan igen. Så mycket lättare när man har någonting att sikta på, och dessutom så älskar jag känslan av att stiga in hemma i hallen i vårt mysiga lilla hus efter några veckor borta. BÄSTA! Man lär sig verkligen att uppskatta båda delarna av livet när man får lite perspektiv på det. The best of both worlds
 
Idag hörrni, då är det båttur in till innestan som gäller. Det blir en dag med rännande på stan och utgång lite senare på kvällen. Blir nog mysigt tror jag!
Hela dagen igår gick åt till jobb och plugg inpå småtimmarna. Hann med att bära säng borta på tempus också haha. Bästa Emilia tar den sålänge tills jag flyttar in. Längtar tills jag ska shoppa inredning!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress