Båttur och stadsjakt i ett soligt Stockholm. Här över med Emilia!
 

Tror ni jag dog lite när jag såg den här bilen eller? Goals, goals, goals!! Det roliga är att jag för någon vecka sedan hade nämnt att "hade jag cash så skulle jag köpa en sån här bil med den här lacken". ↑ Så springer jag på en sådan! OM jag blev lite avis haha. 
 

Ninni bjöd på kantarellmacka med vitlök och parmesan, mums! Perfekt liten paus innan vi drog vidare ut på Söder där vi spenderade några timmar innan vi drog vidare.

 
Hade på riktigt en sådan rolig kväll igår. Blir alldeles varm i hjärtat av alla nya (och tidigare) fina människor som jag fått lov att lära känna. De är värda guld♥
 
Dagen idag har gått åt till allt och absolut inget känns det som. Skjutsade iväg till flyget, handlade, filat inför radioreportaget (som känns som bland det svåraste jag gjort hittills, don´t know why?) och tvingade mig iväg ner till gymmet en sväng. Fick inspiration och passade på att skriva ett inlägg undertiden jag satt på cykeln, multitasking yaaaas. Ska se om jag inte till och med kan få det klart tills imorgon redan. Under morgondagen fixar jag en liten video till er också, så stay tuned! Nu ska jag shoppa bootsen och väskan som legat i varukorgen sedan i eftermiddags haha, så velig. Måste överväga ett par gånger så jag är riktigt säker. ;) Godnatt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress