31 december 2016

Bästa år 2016

Allmänt Tankar

Här kommer en liten lista på utvalda saker från det gångna året. Med det önskar jag er ett Gott nytt år!

Youtube videon; Carli Bybel (boyfriend does my voice-over) - SOM jag har skrattat åt den här videon haha. (Eller denna grattis videon from my girl♥ Just saying!) 

Platsen; Jag har ingen direkt favoritplats från året. Vilket är högst ovanligt. Men de gångerna jag suttit på en sten med blicken ut mot vattnet, eller på verandan här hemma med solen som gått ner över de öppna sommarfälten. De ligger högt på listan. 

Låten; Oh boy, hur ska jag välja.. förmodligen Ocean Drive med Duke Dumont, LUV med Tory Lanez, Calm Down med G-Eazy eller Grass Ain´t Greener med Chris Brown. Men som sagt - jag har lyssnat på grymt mycket musik i år så att välj en eller enstaka är svårt. 

Serien; Empire. Dedicacion, music and power = √

Klädesplagget; Förmodligen mina träningsskor, om man ens kan välja det som ett klädesplagg? Har gått många långa mil i dem samtidigt som tankarna har snurrat, beslut har tagits, eller bara för att få utlopp för energi och samla på mig ny. Förutom det min burgundy/lila bomber jacka från BikBok = LÖVE den!

Minnet; Mina och Nicoles små upptåg. Både off limit från att skriva här och små saker som när vi köpte med oss glass och åkte för att utforska Ekerö. Vi åkte till en kyrka på ön och gick runt i en halvtimme för att hitta ner till vattnet. Luften var härligt sommarvarm och iklädda playsuit, collegetröja och flip flops snurrade vi runt på kyrkogården innan vi slutligen fann den fridfulla platsen (som bara höll på att skrämma halvt ihjäl oss så fort någon form av vattenpump gick igång under bryggan haha). Där satt vi sedan och snackade medan vi såg solen sakta gå ner i horisonten. Det må vara ett av många bra minnen från året, kanske inte det bästa, men av någon anledning var det den kvällen jag kom och tänka på. Minns hur glad, lycklig och fridfull jag kände mig. Inget problem i världen som rubbade den känslan då!
 
Prestation; Den här är svår tycker jag.. antingen tidigt i höstas när mina otagliga timmar på bloggen plötsligt började resultera i spännande mejl i inkorgen. Allt började ta fart och avlöste varandra, publicerades och producerade material som tycktes uppskattas av många. Förutom det så måste jag säga min praktik jag gjorde på Totally Örebro i Februari, där det på riktigt kändes som att jag hade någonting värdefullt att bidra med. 
 
År 2016 började med att gå åt rätt håll framåt men efter i somras utvecklade det sig till ett platt fall.

Nästa år ska jag satsa på mig själv, bortanför det som vi kallar sociala medier. Jag har varit med på den här cirkusen i så många år nu att det känns mer som mainstream nu, än personligt.

Att omge sig med ett fåtal personer vars åsikt du litar. Vilket är otroligt viktigt på vägen mot dit du ska, det är någonting jag verkligen har fått lära mig ifrån året som gått. Också att saker får ta sin tid. Allt sker inte imorgon, och det behöver det inte heller göra och inte på något sätt betyder det att det är ett misslyckande. Saker måste få ta sin tid och när det händer, då är det meningen att det ska hända. 

Tack 2016 -> och hej 2017

Näst sista dagen på ett, ska man säga blekt 2016?
När jag tänker tillbaka på året så finns det nästan ingenting speciellt som utmärker det. Även om det har innehållt framförallt många härliga nya möten! Minns den där kalla Söndagen i mars tillsammans med Nicole och ett gäng andra härliga människor, i ett garage iklädda endast T-shirt eller trängandes framför bygglampan i ett försök att få upp lite värme. Den dagen kommer jag lätt minnas tillbaka till! Eller de få kvällarna i höstas på dansgolvet tillsammans med gamla som nyfunna vänner. 
 
Någonting som jag är SÅ glad för att jag införskaffade mig är denna lilla kompaktkamera över. Med målet att lätt kunna ta med sig den och föreviga fler äventyr "on the go". Systemkameran blir mer och mer lämnad på hyllan.. men används framförallt när jag vill få till lite proffsigare bilder och kommer användas mer flitigt till sommaren. Tillsamans med godingen över då, som jag fick ett sååå fin väska/skydd julklapp. "Kugghjulet" där under kan man skruva fast i hålet under kameran så att den håller sig kvar i väskan, även när man öppnar den. Dessutom hängde det med en axelrem så att man enkelt bara kan ta med sig den över axeln om man vill det. Mobilkameran används SÄLLAN numera kan jag säga sen den här kom in i mitt liv. Lika smidigt som att dra fram mobilen, fast med bättre kvalité. Älskar den!
 
Försöker snickra ihop ett inlägg med ett gäng "Bästa ... 2016" åt er till imorgon. När jag kom till bästa låten 2016 så blev det desto svårare.. har nog aldrig lyssnat på så mycket olika låtar och musik tidigare som jag har gjort i år. Det är inte många låtar som har gått från början till slut, utan det har ständigt rullat nya favoriter i lurarna. Om ni kommer på någon kategori som ni vill att jag ska svara på det bästa inom så skicka iväg en kommentar här över!
En av de sista dagarna på året, och det känns fortfarande som oktober ute. 
Jag är helt lost på det här med att man borde wrap:a upp det här livet (haha livet!) året och se framåt på nästa. Det är så mörkt och tungt grått ute idag att klockan lika gärna skulle ha kunnat vara tre på eftermiddagen och skymning. Bilden över är givetvis inte från idag, utan från julafton när himlen plötsligt bjöd på en ordentlig regnbåge. Gick typ inte att fånga den på bild för den var så stor!
 
Ironiskt nog så spenderade jag även gårdagen på gallerian en sväng. Hade drömt värsta drömmen om att mina favobrillor hade krossats så med den lilla paniken i bakhuvudet så köpte jag mig ett par nya igår haha. Jag är helt fast i pilotmodellen och tvekar på att någon annan passar mig riktig.. skiftar så snabbt mellan sneakers och bomberjacka till kappa och boots så då är piloterna perfekta. Passar till båda!
 
Nu ska jag fortsätta shuffla 2016 års spellista (som innehåller så mycket som 40 speltimmar musik), insåg igår att det var låtar där som jag knappt visste vilka det var och blev lite förälskad på nytt. Det kallar jag en bra lista hörrni. ;) Och ett grymt musikår!
 
Jag hoppas ni får en mysig torsdag vare sig det är sista rycket på jobbet eller ledig med nära och kära. Kan inte låta bli att undra vart jag befinner mig om ett år vid den här tiden.. kanske sitter jag på precis samma säng med blicken ut över vidderna, eller så ser verkligheten helt annorlunda ut. Ska titta tillbaka på det här inlägg om ett år och minnas tillbaka till den här stunden. Ah, så spännande!