19 december 2016

Back down memory lane

Allmänt

 
´
Fann lite foton för ett par veckor sedan när jag var på jakt efter ett annat.
Kan inte låta bli att titta på de här bilderna och tänka lite att; vilken ung och oförstörd liten människa jag är där. Nu lät ju det där väldigt dramatiskt, men ni kanske är med lite på hur jag tänker? Alla fighter, beslut och erfarenheter som på något sätt format mig från den lilla tjejen till den jag är idag. Som att titta tillbaka på ett oskrivet blad som har fyllts på med så mycket skit, men också väldigt mycket kärlek. Jag är stolt över den jag är idag, även om jag önskar att vissa blad vore oskrivna. 
 
Btw frillan längst ner till höger? haha som två propellrar som sticker ut!
 
Hoppas ni tyckte om videon som jag lade upp tidigare. Jag snackar mer än gärna om sådana saker, men har tidigare aldrig känt att det har varit rätt tillfälle att ta upp det på, med risk för att jag ska låta som någon bitter och dramatisk brutta liksom. Vilket är långt ifrån hur jag ser på det! Jag väljer att avstå från att konsumera alkohol i den mängd som skulle riskera att göra mig berusad. Men det är ett aktivt val jag har gjort redan från början och ingenting jag lägger energi på att dramatisera. Som jag sa; jag respekterar de som dricker så länge de respekterar att jag inte gör det, och framförallt, så länge det inte drabbar någon annan. 
 
Har ni tankar och funderingar så får ni gärna kommentera de här under↓
Men nu släpper vi det och välkomnar måndagskvällen. Ska koka en kopp te och fortsätta surfa runt lite här. Ha en bra kväll fina!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress