31 december 2016

Bästa år 2016

Allmänt Tankar

Här kommer en liten lista på utvalda saker från det gångna året. Med det önskar jag er ett Gott nytt år!

Youtube videon; Carli Bybel (boyfriend does my voice-over) - SOM jag har skrattat åt den här videon haha. (Eller denna grattis videon from my girl♥ Just saying!) 

Platsen; Jag har ingen direkt favoritplats från året. Vilket är högst ovanligt. Men de gångerna jag suttit på en sten med blicken ut mot vattnet, eller på verandan här hemma med solen som gått ner över de öppna sommarfälten. De ligger högt på listan. 

Låten; Oh boy, hur ska jag välja.. förmodligen Ocean Drive med Duke Dumont, LUV med Tory Lanez, Calm Down med G-Eazy eller Grass Ain´t Greener med Chris Brown. Men som sagt - jag har lyssnat på grymt mycket musik i år så att välj en eller enstaka är svårt. 

Serien; Empire. Dedicacion, music and power = √

Klädesplagget; Förmodligen mina träningsskor, om man ens kan välja det som ett klädesplagg? Har gått många långa mil i dem samtidigt som tankarna har snurrat, beslut har tagits, eller bara för att få utlopp för energi och samla på mig ny. Förutom det min burgundy/lila bomber jacka från BikBok = LÖVE den!

Minnet; Mina och Nicoles små upptåg. Både off limit från att skriva här och små saker som när vi köpte med oss glass och åkte för att utforska Ekerö. Vi åkte till en kyrka på ön och gick runt i en halvtimme för att hitta ner till vattnet. Luften var härligt sommarvarm och iklädda playsuit, collegetröja och flip flops snurrade vi runt på kyrkogården innan vi slutligen fann den fridfulla platsen (som bara höll på att skrämma halvt ihjäl oss så fort någon form av vattenpump gick igång under bryggan haha). Där satt vi sedan och snackade medan vi såg solen sakta gå ner i horisonten. Det må vara ett av många bra minnen från året, kanske inte det bästa, men av någon anledning var det den kvällen jag kom och tänka på. Minns hur glad, lycklig och fridfull jag kände mig. Inget problem i världen som rubbade den känslan då!
 
Prestation; Den här är svår tycker jag.. antingen tidigt i höstas när mina otagliga timmar på bloggen plötsligt började resultera i spännande mejl i inkorgen. Allt började ta fart och avlöste varandra, publicerades och producerade material som tycktes uppskattas av många. Förutom det så måste jag säga min praktik jag gjorde på Totally Örebro i Februari, där det på riktigt kändes som att jag hade någonting värdefullt att bidra med. 
 
År 2016 började med att gå åt rätt håll framåt men efter i somras utvecklade det sig till ett platt fall.

Nästa år ska jag satsa på mig själv, bortanför det som vi kallar sociala medier. Jag har varit med på den här cirkusen i så många år nu att det känns mer som mainstream nu, än personligt.

Att omge sig med ett fåtal personer vars åsikt du litar. Vilket är otroligt viktigt på vägen mot dit du ska, det är någonting jag verkligen har fått lära mig ifrån året som gått. Också att saker får ta sin tid. Allt sker inte imorgon, och det behöver det inte heller göra och inte på något sätt betyder det att det är ett misslyckande. Saker måste få ta sin tid och när det händer, då är det meningen att det ska hända. 

Tack 2016 -> och hej 2017

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress