27 december 2016

Burgundy velvet bag

Allmänt

Just nu; sitter nyduschad i pyjamasbyxor (med pingviner på) och väntar på middag som lagas nere i köket.
Jag äter nästan aldrig äter middagsmat såhär sent? Men efter några timmar i shoppinggallerian, snabb paus hemma och sedan vidare på kvällsfika så blev det ganska omvänt, och rätt sent. 
 
Men hallå kan vi snacka om väskan? Jag hade heeelt glömt bort att jag nämnt min kärlek för denna till mamma för någon månad sedan. Redan då förstod jag att hon hade beställt den, men sen måste det ha försvunnit iväg i minnet totalt i takt med att plugget och baket av julgodis kickade in. Blev glatt överraskad när jag öppnade paketet kan jag säga! Matchar helt galet bra (omedvetet) med en drömmig klänning jag beställde från Nelly tidigare i höstas. Samma snygga kulör och material i sammet - drömkombo blev det!
 
Nu ska jag käka lite middag och sen mysa ner mig i sängen med ytterligare lite mer julgodis. Min hy kommer tacka mig lagom till nyår. ;) Hoppas ni mår bra så hörs vi imorgon. Kram och godnatt!
Daniella

jag är super besatt över exakt den här modellen av väskan och undrar lite vart du har köpt den? jag har letat som en galning över hela nätet men kan inte hitta just den modellen

Svar: Visst är den snygg! Jag hittade den på en sida via Instagram, dock så är den nedstängd för tillfället pga inköpsresor. Lyckades få en av de sista till jul! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress