Näst sista dagen på ett, ska man säga blekt 2016?
När jag tänker tillbaka på året så finns det nästan ingenting speciellt som utmärker det. Även om det har innehållt framförallt många härliga nya möten! Minns den där kalla Söndagen i mars tillsammans med Nicole och ett gäng andra härliga människor, i ett garage iklädda endast T-shirt eller trängandes framför bygglampan i ett försök att få upp lite värme. Den dagen kommer jag lätt minnas tillbaka till! Eller de få kvällarna i höstas på dansgolvet tillsammans med gamla som nyfunna vänner. 
 
Någonting som jag är SÅ glad för att jag införskaffade mig är denna lilla kompaktkamera över. Med målet att lätt kunna ta med sig den och föreviga fler äventyr "on the go". Systemkameran blir mer och mer lämnad på hyllan.. men används framförallt när jag vill få till lite proffsigare bilder och kommer användas mer flitigt till sommaren. Tillsamans med godingen över då, som jag fick ett sååå fin väska/skydd julklapp. "Kugghjulet" där under kan man skruva fast i hålet under kameran så att den håller sig kvar i väskan, även när man öppnar den. Dessutom hängde det med en axelrem så att man enkelt bara kan ta med sig den över axeln om man vill det. Mobilkameran används SÄLLAN numera kan jag säga sen den här kom in i mitt liv. Lika smidigt som att dra fram mobilen, fast med bättre kvalité. Älskar den!
 
Försöker snickra ihop ett inlägg med ett gäng "Bästa ... 2016" åt er till imorgon. När jag kom till bästa låten 2016 så blev det desto svårare.. har nog aldrig lyssnat på så mycket olika låtar och musik tidigare som jag har gjort i år. Det är inte många låtar som har gått från början till slut, utan det har ständigt rullat nya favoriter i lurarna. Om ni kommer på någon kategori som ni vill att jag ska svara på det bästa inom så skicka iväg en kommentar här över!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress