Ännu en lite för lång sovmorgon. Hur söta är inte de här tofflorna dock? Plingar när man går. Goals!
Klockan har slagit elva och jag har inte mer än vaknat till, bäddat och slängt mig på sängen igen med datorn framför mig. Kom precis på det att jag längtar tills i sommar när jag förhoppningsvis har fått lite rutin på saker och ting och kan börja planera mitt liv på riktigt. Med det menar jag regelbunden träning, jobb och boende. Att slutligen bygga sitt liv på ett ställe kommer vara så befriande! Men samtidigt med risk för att bli ospännande och uttråkande.. jag känner mig själv haha. Den där trygga punkten och en vardag jag trivs med värderar jag HÖGT, men samtidigt är det trevligt att kunna mixa upp det lite och sticka iväg på äventyr en Onsdag eller möta nya människor titt som tätt. 
 
Funderar lite på vart man skulle vilja bosätta sig i landet, om man fick välja. Stockholm är ju lite av landets mekka, Göteborg lockar mig inte speciellt mycket (för tillfället), Malmö och Skåne kan ju vara najs med närhet till Europa dessutom, men då blir det väldigt långt till huvudstaden och resten av landet istället. Jag diggar Örebro för att det känns lite som Sveriges mittpunkt med ungefär lika långt till två av storstäderna, det är litet men känns samtidigt som det har kapacitet till att växa sig större. Jag är kluven! Hur tänker ni som kanske befinner sig i samma val och kval? Eller helt enkelt - vart bor du och varför har du valt att bosätta dig där?
 
Lite sugen på att skriva ett helt inlägg med tankar inför mina framtidsval. Med tanke på att kommande år kommer innehålla mycket sådana! Skulle ni tycka det var kul att läsa om? Tycker det är spännande med den här åldern man befinner sig i nu, när man på riktigt börjar bygga sig sitt liv. 21 år och i valet och kvalet mellan jobb, boende, relationer och allt därtill.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress