Här har jag hängt hela dagen, med dimma utanför fönstret och sängen full av anteckningar.
Jag är så oinspirerad och omotiverad just nu. Som att mitt liv saknar innehåll och jag vaknar upp varje morgon och slösar bort min tid, på att göra absolut ingenting som ger mig någonting tillbaka. Jag lever, jag andas, jag gör saker och försöker vara produktiv men det är någonting som saknas och jag tycks inte kunna lista ut vad det är. Det här är ingenting som har dykt upp nu, idag eller den här veckan, utan jag har bärt runt på den känslan sedan september. Men jag kan inte lista ut vad det är. Vad är det som fattas och vad jag kan göra åt det?
 
Efter att ha burit runt på ett virus sedan en månad tillbaka, kämpat mig igenom de senaste åren sen gymnasiet men samtidigt haft the time of my life, och varit tvungen att ge upp det som gav mig mest lycka för ett tag, för att ge andra saker en chans att blomma på samma sätt. Det har mer eller mindre resulterat i att jag tömmer mer energi än jag lyckas få tillbaka. Det låter så enkelt och lättfixat, men är betydligt mer komplex på grund av en detalj som jag väljer och har valt att inte dela med mig av här. 
 
Om någon skulle fråga mig hur jag vill att mitt liv skulle se ut så skulle jag säga; you tell me! För jag har absolut ingen aning om vart jag vill bo, hur jag ska leva eller vad mina framtidsplaner är. Jag har aldrig varit såhär lost när det kommer till innehållet i mitt liv. Jag vill bara ställa mig på toppen av ett berg och skrika ut min frustration. FAN vad svårt det är att vara tjugoett ibland!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress