Ett soligt kagge, fina pojkar och ett litet julbord.
För det första för er som kanske har läst pressreleasen, ja Kaggeholms Folkhögskola kommer flyttas från platsen och lokalerna skolan finns i nu. Det ska dock inte läggas ner men förhoppningsvis flyttas lite närmare stan än på Ekerö som det ligger nu. Kul satsning ju! Ett plus för utbildningarna, men ett minus för er som kommer gå förlorade på den här utsikten. Maaaagiskt och under för-och sensommaren ren och skär lyx.
 
Till idag. It feels kind of like a faliur.. för min egen del. Det här projektarbete gick långt ifrån i den takt som jag hade tänkt mig att det skulle gå. Förarbetet tog betydligt mycket längre tid, men också för att jag bestämde mig för att byta form precis när projketveckorna gick igång. Har dock ändrat tillbaka till plan A och kommer köra på det, för att det kommer ge det bästa resultatet baserat på den tiden som är kvar. Skitsur på mig själv, frustrerad på att det inte riktigt blir som tänkt. Fast på ett eller annat sätt blir det bra. Nu blir väl det här lite som att jag prata i nattmössan för er då ni i princip inte vet vad det handlar om haha. Men ni kommer få, tids nog.
 
Imorgon rullar jag tillbaka till Örebro igen. Lämnar min lilla studentetta mot huset på slätten. Ska åka så tidigt som möjligt tänkte jag, men lagom så att jag inte hamnar i morgonrusningen. Dessa tider att förhålla sig till hörrni haha. En gång ställde jag klockan en lördag och körde från Kaggeholm vid sex på morgonen, för att vara framme samma tid som jag vanligtvis hade vaknat. Ain´t waisting no time här inte. ;) 
 
Godnatt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress