De flesta av er börjar kanske läsa den här texten med inställningen att det kommer handla om ett ZOO.
Själva fallet är att det jag ska berätta inte ens är verkligt utan påhittat. Blir ni fundersamma nu haha? (Tro mig, det var jag också). 
 
Som jag skrev igår så har jag dragit på mig en rejäl förkylning. Med förskylning så kommer också feber, och vad brukar hända när man har feber? Man drömmer helt sjuka och fucked up drömmar haha. Den rosa elefanten kanske de flesta av oss har hört om, det är ju lite av en klassiker. Men jag drog till med ett helt ZOO, med en liten twist. ;)
 
Hör här;
Jag stod och tittade ut genom mitt sovrumsfönster. Det var sommar och åkrarna var sådär härliga gult färgade av säden. Jag tittar ner mot åkerkanten och ser någonting som kommer upp ur jorden, en orm hann jag tänka för det är ju logiskt, men nej det var inget mindre än en krokodil? Whut? Jag kutar ner till mamma i köket och skriker om den här varelsen varav hon tittar ut, men då är krokodilen en björn iställettr som på mage "hasar" sig fram över backen med hjälp av bakbenen. Ännu mer wtf haha! Det bara väller fram massa konstiga djur ur den här åkern (inklusive ett vildsvin med betar gjorda av skummgummi material. Inte ens det kunde jag få rätt). Plötsligt inser jag att de är på väg mot andra sidan vägen för där står några rådjur och lamor och chillar (like they always do, apparently?) "Rovdjuren" springer mot dem och de stackars små djuren flyr för sitt liv. Plötsligt tittar jag på en animerad film som handlar om några djur som är skådespelare och precis spelade in den här scenen. Heh? Haha alltså när jag berättade det här för mamma och P imorse så skrattade de båda rakt ut. Nog för att jag brukar drömma konstigt men det här måste ju vara bland topp tre alltså haha. Svårt att återberätta något som utspelar sig i sitt huvud, men kanske roar det någon av er i alla fall.
 
Nu ska jag packa ner datorn, ladda inför ännu en (förmodligen men förhoppningsvis inte) mer eller mindre sömnlös natt. Såhär dåligt som jag mått idag har jag inte ens mått de tidigare två dagarna, trots samma temp. Legat på soffan som en hjälplös brutta och bara stirrat ut i tomma luften. Tänkt om jag suttit själv uppe i mitt lilla rum i Stockholm just nu.. alltså lite av en mardröm faktiskt. 
 
Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi imorgon igen! Kram på er♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress